Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personliga assistenter Kungsör

Kungsör
Sista ansökningsdag 2019-03-31

PERSONLIGA ASSISTENTER, DELTID/HELTID
Vi söker 5 personliga assistenter till en kvinna i 30 års åldern boende i Kungsör. Arbetet är tillsvidare förlagt till vardagar, kvällar helger och natt. Vi är flexibla gällande tjänstgöringsgrad, men tänker oss allt mellan 50-100%. Meddela gärna dina önskemål om tjänstgöringsgrad i ansökan.

Kunden är en kvinna med autism som bor tillsammans med sin familj. Som personlig assistent bistår du henne i hennes vardag och kompenserar för funktionsnedsättningen. Stora intressen som kunden har är musik, måla, pärla och att vara ute. Hon kommunicerar genom teckenspråk på sitt eget sätt.  Det viktigaste är att du är lugn, lyhörd, glad och omtänksam.

Du som söker:
- Erfarenhet av autism är meriterande.
- Ha en stor portion av empati och vara positiv, lugn och glad.

Vi erbjuder:
- Ett roligt och givande arbete.
- Ett långsiktigt arbete.
- Konkurenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Personalförmåner.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-03-31, men rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Kungsör
Kontaktperson Anna Eduards, Områdeschef, anna.eduards@carelli.se
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Tillgång till eget fordon Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-02-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!