Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. Evidensia har drygt 1 400 anställda i Sverige som tar emot över 500 000 patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar.

Legitimerad Veterinär med inriktning Ortopedi – Djursjukhuset, Växjö

Växjö
Final application date 2019-05-31

Är du legitimerad Veterinär och vill jobba på ett djursjukhus där du får möjlighet att utvecklas inom ortopedi? Skulle du beskriva dig själv som en engagerad person som alltid sätter djurets välmående i första hand? Då vill vi gärna veta mer om dig.

Om jobbet:
Som Veterinär hos oss kommer du i första hand arbeta på vår operationsavdelning med ortopedi men även mjukdelskirurgi. Vi befinner oss i en expansiv fas och genomför stora satsningar för att kunna erbjuda våra patienter ännu mer avancerad vård. Under detta året kommer vi exempelvis att köpa in en CT. Vår förhoppning är att du vill vara med och ta vår operationsavdelning till nya nivåer. Hos oss finns fantastiska utvecklingsmöjligheter då vi idag har två Ortopedkonsulter som utför de flesta ortopediska ingrepp.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din profession som Veterinär. Vi satsar mycket på utbildning och kompetensutveckling genom externa utbildningar och det finns även goda möjligheter till auskultation inom Evidensia. Tillsammans kommer vi ta fram en individuell utvecklingsplan för dig, som du får goda möjligheter att påverka.

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en viktig förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Hos oss arbetar vi som ett team och vi värnar om vårt öppna arbetsklimat. På Djursjukhuset Växjö ska samtliga anställda få det stöd och den support som de behöver. Som nyanställd hos oss får du en god introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad Veterinär med inriktning ortopedi och som önskar utvecklas inom just detta område. För att lyckas i den här rollen behöver du ha erfarenhet av kirurgi och ortopedi. Är du dessutom steg 1 specialist så ser vi det som meriterande, dock inget krav.

Vi söker en person som vill ingå i ett team och som vill vara med och stärka vår laganda, leverera med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och kollegor samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som identifierar dig med våra värderingar; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, tjänstgöringsgrad kan dock diskuteras. 

Om du vill veta mer om företaget, gå gärna in på www.evidensia.se.

För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.  

Välkommen med din ansökan!
Contact details
Employer Future Management
Workplace Växjö
Contact Titti Bergholtz , titti.bergholtz@futuremanagement.se, 070-827 11 23
Terms
Job Title Veterinär
Type of employment Permanent employment
Working hours Full-time
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-05-31
Date of publication 2019-02-15

Know someone who is suitable for this job? Tell them!