Vill Du bli en del i vårt kompetenta team på Evidensia Djursjukhuset Karlstad? Vi är ett litet familjärt och dygnet runt öppet djursjukhus med 60 anställda. Vi tar emot 18 000 besök/år och är remissinstans. Du kommer att arbeta på ett välutrustat sjukhus med fantastiska kollegor.

Chefsveterinär - Evidensia, Karlstad

Karlstad
Final application date 2019-05-31

Vår nya Chefsveterinär är en driven, positiv och engagerad Veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.

Arbetsuppgifter: 
Som Chefsveterinär kommer du ha det övergripande veterinärmedicinska ansvaret på djursjukhuset. Tillsammans med ledningsgruppen är du en viktig nyckelperson och får vara med och utveckla verksamheten och upprätta årlig verksamhetsplan.
Du kommer ansvara för att verksamheten drivs enligt Evidensias och djursjukhusets riktlinjer och policys. Du leder och coachar Veterinärgruppen och säkerställer kompetensutveckling och delaktighet.
Du ansvarar för utveckling av veterinärmedicinska rutiner och att dessa efterlevs. Du är vårt ansikte utåt i veterinärmedicinska frågor och du har kontakter med myndigheter och kunder.

Kvalifikationer: 
Du som söker är Legitimerad Veterinär med vidareutbildning steg 1 eller 2. Du har tidigare erfarenhet av en ledande befattning.
Vi tror att du har ett coachande, modernt ledarskap, är serviceinriktad och tycker om att arbeta i en miljö med högt i tak. Du är driven och strukturerad och brinner för både strategiska och operativa frågor. God kommunikativ och analytisk förmåga är en förutsättning för arbetet.
Du är resultat- och lösningsorienterad och har ett stort engagemang. Du har en passion för att driva utveckling framåt med god kundservice. Din vilja och entusiasm är viktiga ingredienser i din personlighet.

Ort: Karlstad

Omfattning: Heltid 100 %. Arbetstid förlagd till kvällar och helger kan förekomma.
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt för att inte missa chansen att bli en erfarenhet rikare.

För information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Rekryteringskonsult Titti Bergholtz på Future Management titti.bergholtz@futuremanagement.se0708271123  
Varmt välkommen med din ansökan!
Contact details
Employer Future Management
Workplace Karlstad
Contact Titti Bergholtz , titti.bergholtz@futuremanagement.se, 070-827 11 23
Terms
Job Title Chefsveterinär
Type of employment Permanent employment
Working hours Full-time
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-05-31
Date of publication 2019-02-14

Know someone who is suitable for this job? Tell them!