Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Leg djursjukskötare - Evidensia Gammelstad, Luleå

Luleå
Sista ansökningsdag 2019-03-30

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad står inför en spännande utvecklingsfas och nu letar vi efter dig som vill vara med på vår resa framåt. 

Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som nyligen genomgått en stor ombyggnation. Då vi ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vad erbjuder vi? 
Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Tillsammans med dina kollegor kommer du få chansen att vara med att påverka och bidra till vår utveckling. 

Du kommer få tjänstgöra på olika avdelningar och skift som bland annat omfattar anestesi, operation, vård och polikliniken. När du är varm i kläderna kommer du få möjlighet att leda arbetet på en för dagen tilldelad avdelning. Vår förhoppning är att du ska kunna agera spindeln i nätet och samtidigt bidra till att alla djur och djurägare som besöker oss skall få bästa möjliga service och vård. 

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 

Vem söker vi? 
För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad djursjukskötare med vilja och intresse för att jobba med omvårdnad såväl som anestesi. 

Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare. Du som person måste vara flexibel, initiativtagande med öga för djurets välmående. För oss är det viktigt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, men att du samtidigt trivs med att arbeta självständigt. 

I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans där alla medarbetare bidrar till ett engagerat och öppet arbetsklimat. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En vilja att lära nytt och utvecklas bör vara egenskaper hos Dig. Glädje och engangemang är hörnstenar i din personlighet likväl som social kompetens och en fallenhet för service. Självklart älskar du djur lika mycket som vi gör och identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.
Kontakt
Arbetsgivare Future Management
Arbetsort Luleå
Kontaktperson Titti Bergholtz , titti.bergholtz@futuremanagement.se, 070-827 11 23
Villkor
Yrkestitel Legitimerad Djursjukskötare
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-30
Publiceringsdatum 2019-02-14

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!