Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com . I Avesta har vi ett fullt integrerat stålverk, vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu. Hos oss i Avesta arbetar ca 800 medarbetare.

Skiftelektriker till Gemensamt Underhåll Avesta Jernverk

Avesta
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Vad innebär den här rollen?

Som skiftelektriker arbetar du i ett team med tre mekaniker och tre elektriker som har till huvudsaklig uppgift att utföra akut avhjälpande underhåll över hela Avesta Jernverk enligt uppsatt prioriteringsordning. Vi sätter alltid säkerheten främst och du använder du dig av självchecklistor när du tar dig an de uppdrag du tilldelas genom arbetsorder från driften. Du arbetar i våra underhållssystem där du avrapporterar och dokumenterar åtgärder, tid och reservdelar för att möjliggöra uppföljning av avvikelser. Efter genomfört arbete så avrapporterar du till driften eller lämnar över till nästa skift och ordinarie tekniker i verksamheten. Skiftformen är för närvarande 5-skift.

Din Profil

Vi vill att du har en treårig elteknisk gymnasieutbildning och flera års erfarenhet från underhållsarbete inom tung industri. Goda kunskaper i ritningsläsning är meriterande likaså erfarenhet av arbete med styrsystem såsom Siemens och ABB. Allmän datorkunskap och B-körkort är förutsättningar som behövs för tjänsten. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av din goda samarbetsförmåga och din noggrannhet.

Ansökningarna kommer behandlas löpande, så ansök snarast!
Kontakt
Arbetsgivare HR Dalarna
Arbetsort Avesta
Kontaktperson Per Männikkö, HR Dalarna, per@hrdalarna.se, 070-592 90 80
Johan Bergvik, HR Dalarna, johan@hrdalarna.se, 070-652 90 80
Villkor
Yrkestitel Skiftelektriker till Gemensamt Underhåll Avesta Jernverk
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Publiceringsdatum 2019-02-22

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!