Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Distriktssköterska till To Care Solna

Solna
Final application date 2019-04-21

Är du distriktssköterska och intresserad av att arbeta på en växande vårdcentral med motiverad och ambitiös personal? Känner du igen dig i To Cares värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Läs vidare! 

Dina arbetsuppgifter:
På To Care Solna kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare men också med Mama Mias barnmorskor och BVC-sköterskor. Tjänsten kan omfatta olika arbetsuppgifter såsom livsstilsmottagning, rådgivning, seniormottagning, mottagningsarbete och hemsjukvård enligt överenskommelse.

Din profil:
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska med förskrivningsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Du gillar utmaningar, trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. 

Kunskap i systemet Take Care är meriterande. Körkort är ett krav.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. 

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se

Om To Care Solna:
Vår mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
Contact details
Employer Lideta Hälsovård
Workplace Solna
Contact Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Terms
Job Title Distriktssköterska
Type of employment Permanent employment
Length Permanent employment
Working hours Full-time
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-21
Date of publication 2019-03-27

Know someone who is suitable for this job? Tell them!