Evidensia Djursjukhuset Gammelstad tar emot runt 23 000 patientbesök varje år och är beläget strax utanför Luleå vilket innebär att det är Sveriges nordligaste djursjukhus. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Veterinär steg 1 specialisering, medicin - Evidensia Gammelstad, Luleå

Luleå
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Vi är i en spännande utvecklingsfas och söker dig som vill ta nästa kliv i karriären och växa tillsammans med oss!

Vi är Sveriges nordligaste Djursjukhus och erbjuder ett stimulerade och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp. Hos oss får du arbeta på ett toppmodernt djursjukhus som nyligen genomgått en stor ombyggnation. Då vi ett jouröppet remissdjursjukhus och det enda djursjukhuset i norra Sverige kommer du att få uppleva en spännande variation av komplexa och mer rutinartade fall.

Vad erbjuder vi? 
Evidensia Djursjukhuset Gammelstad är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik och akutvård. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. 

Vi erbjuder arbete i ett expanderande Djursjukhus med eget laboratorium, utbildad steriltekniker, UL, RTG, CT stationärvård samt en modern nybyggd operationsavdelning. Hos oss kommer du att få ett stimulerade och omväxlande arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull.  

Hos oss blir alla en del i en välfungerande vetrinärgrupp med olika intresseområden. Detta gör att det finns stora möjligheter att vara med och utforma utredningar och behandlingar av medicinska tillstånd samt hitta och driva sin egen nisch. Idag består arbetsgruppen av 11 veterinärer, varav 3 är specialister i hundens och kattens sjukdomar, steg 1.  

Vi är ett djursjukhus med utbildningsplatser till specialistprogrammet steg 1. Vi erbjuder fina möjligheter till vidareutbildning, goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att handleda aspiranter mot steg 1. 

Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. 

Vem söker vi? 

Du som söker är legitimerad veterinär. Har du specialistutbildning inom hunden och kattens sjukdomar är det meriterande, men det är inte ett krav. Vi värdesätter ditt intresse för medicin högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att jobba på vår poliklinik avdelning, men tjänstgöring kommer att ske på alla våra avdelningar. Saknar du erfarenheten av nyss nämnda, med har viljan och drivet att lära mer så ska du absolut söka tjänsten.  

Som person levererar du med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande, kommunicerar väl med både djurägare och medarbetare samt bidrar till ett trivsamt och öppet arbetsklimat. I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Du är en riktig teamspelare med ett positivt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du identifierar dig med våra värderingar engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation. 

Ort: Gammelstad, Luleå.

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, men även deltidsanställning kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning tillämpas.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23. I Future Managements rekryteringsuppdrag kan sociala medier utgöra en del av rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Future Management
Arbetsort Luleå
Kontaktperson Titti Bergholtz , titti.bergholtz@futuremanagement.se, 070-827 11 23
Villkor
Yrkestitel Veterinär
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-02-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!