Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.ST- Läkare till Väla Hälsocenter!

Helsingborg
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Välkommen till Väla Hälsocenter
Nu letar vi på Väla Hälsocenter efter dig som vill bli vår nya kollega.
Vi är en läkarkår med tre allmänspecialister – Eva, Denisa och Adam som tillsammans med ST läkare Mohanad och U-läkare Lovisa står för stabiliteten på Väla Hälsocenter och Väla Hälsa & Vaccin som är vår filial på Väla köpcenter. Vi jobbar i team med sjuksköterskor och vi listar alla våra patienter på läkare och ser en stor vikt i kontinuitet och stabilitet.

Vi sätter stort värde i att trivas på vårt jobb och i vår arbetsgrupp och vi vill gärna utöka vår grupp med en kollega med samma mål. 


Om vårt ST-program:
Lideta hälsovårds mottagningar har en lång tradition av att erbjuda både AT och ST-tjänstgöring och brukar vara populära val hos blivande specialister. För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:
- Stabil läkarbemanning med fast anställda allmänspecialister
- Generöst tilltagen handledartid
- Goda kontakter med studierektor
- Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring
- Goda kontakter med de olika klinikerna vilket underlättar vid valet av randning
- Konkurrenskraftig ST-lön

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. För rätt person finns det möjlighet att delta i vårt uppskattade ledarskapsprogram. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningens krav. Primärvården erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och kvalité. Ett spännande val för ett meningsfullt arbete! Som ST-läkare hos oss har du en egen handledare och din utbildningsplan läggs upp i samråd med studierektor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Goda språkkunskaper i svenska är önskvärt. Du har god kommunikationsförmåga och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla kunskap och budskap. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten:
Tillträde efter överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Isabell Westman, på Väla Hälsocenter tel. 0721-943484 alternativt HR ansvarig Emelie Hägerström tel. 0709-705185.

Om vårdcentralen:
Väla Hälsocenter är en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av 28 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeut, arbetsterapeut och socionom.  Vi finns vid Väla Köpcenter och vi har ca 6 000 listade patienter. Läs vidare här: http://välahälsocenter.se/Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Helsingborg
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel ST- Läkare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-03
Publiceringsdatum 2019-02-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!