Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.Business Controller till Lideta

Malmö
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Vi söker dig som är business controller och vill vara med och driva utveckling inom ett snabbt växande vårdbolag. Är du pedagogisk och kommunikativ och vill bli en del av vårt kompetenta controller- och ekonomiteam? Då ser vi fram emot att lära känna dig!  

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
I tjänsten som business controller kommer du att ansvara för ekonomisk analys, resultatuppföljning och rapportering för våra mottagningar i Region Skåne, Landstinget Blekinge och Region Jönköpings Län samt affärsområdet barn- och kvinnosjukvård (Mama Mia).  

Du kommer samverka och arbeta direkt mot företagets linjechefer och månatligen ansvara för ekonomisk uppföljning och analys av respektive enhets resultatutveckling. Du kommer ha en central roll i koncernens budgetarbete gällande dina affärsområden. Lidetakoncernen har en tydlig ambition att växa genom förvärv. Vi vill gärna att du deltar i och driver förändringsprojekt samt utveckling av processer och rutiner.

Du rapporterar till CFO som utgår från Helsingborg. Placering för denna tjänsten är på vårt huvudkontor i Helsingborg. Ekonomifunktionen är placerad i Helsingborg och Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som är en erfaren business controller. Har du erfarenhet från hälso- och sjukvården så är det starkt meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i MS Office. Du beskriver dig själv som en ”hands-on” person och är självgående, vilket kommer krävas för att lyckas i tjänsten. Du är van att uttrycka dig väl på svenska och har vana att skriva sammanfattande ekonomiska rapporter. Erfarenhet av bolagsförvärv är meriterande.

Som person är du engagerad, analytisk, noggrann, självgående och prestigelös. Du är driven, resultatinriktad med hög integritet samtidigt som du har lätt för att samarbeta, är pedagogisk, diplomatisk och kan fatta beslut. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll med stort eget ansvar. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, på 100%. Tillträde enligt överenskommelse och placering är på vårt huvudkontor i Helsingborg. Lideta har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Har du fler frågor så får du gärna kontakta rekryteringsansvarig Emelie Hägerström på 0709-705185 alternativt emelie.hagerstrom@lideta.se

Urval och intervjuer sker löpande.Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Malmö
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Business Controller
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Publiceringsdatum 2019-02-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!