MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!

Tandsköterskor som vill jobba extra på MyDentist Norrköping

Norrköping
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Dina arbetsuppgifter
MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård vilket innebär att du kommer vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Nu letar vi efter drivna tandsköterskor som vill jobba extra på MyDentist. Du kanske jobbar deltid idag och vill jobba lite mer, studerar till tandsköterska eller du har pensionerat dig men vill ändå jobba lite till. Du gillar förändring och brinner för att utveckla och utmana befintliga arbetssätt och konventioner. Du säger aldrig ”Så här har vi alltid gjort"! Vi erbjuder dig dessutom att arbeta i en klinik med upp till 10 st behandlingsrum som har morgondagens utrustning och där vi arbetar med bla OPG, Interoral kamera. Vi har en unik Tandvårdsbutik för våra patienter. Vi är idag 14 kollegor på kliniken.
Har du läst så här långt och är mer exalterad nu än när du började läsa denna annons, kan detta vara något för dig. Det är dags att ta ett första steg i din kanske största förändring i ditt arbetsliv, så kontakta oss med en gång.

DIN PROFIL
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där punkter som att du drivs av nytänkande, gillar förändring är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap är viktiga parametrar.

MERITERANDE
Arbetat delegerat
Några års erfarenhet 
 
HOS OSS FÅR DU
 • arbeta med den senaste tekniken.
• möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.
• bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor.
• trivsel och god gemenskap.
och vi är självklart kollektivanslutna.

ANSTÄLLNINGSVILKOR
Vi erbjuder arbetstillfällen vid behov samt tillämpar Individuell lönesättning.
Tillträde efter överenskommelse.

ARBETSPLATS
 Hantverkargatan 20 i centrala Norrköping
Kontakt
Arbetsgivare MyDentist
Arbetsort Norrköping
Kontaktperson Karin Qvist, TF Platschef, karin.qvist@mydentist.se, 073-0301268
Villkor
Yrkestitel Tandsköterska
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Publiceringsdatum 2019-02-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!