Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver behandling, rådgivning samt utbildning gällande alkohol-, drog- och spelproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 250 medarbetare från Umeå i norr till Malmö i söder. Till affärsområde Arbetsliv söker vi nu två Case Manager till våra regioner i Skåne och Stockholmsområdet

Nämndemansgården i Sverige söker Case Manager

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-08

Affärsområde arbetsliv är ett av två affärsområden inom Nämndemansgården. Affärsområdet levererar behandling till arbetsgivare och privatpersoner.

 I rollen som Case Manager är du arbetsgivarens/privatpersonens första kontakt för rådgivning och stöd i kring beroendefrågor. Du tillhör ett team som arbetar Nationellt och samarbetar med samtliga behandlingsenheter runt om i landet.  Din fysiska placering är på en specifik enhet.

Du ansvarar för att det görs en utredning och tar fram ett förslag till en insats, du följer sedan hela rehabärendet och har regelbunden kontakt med uppdragsgivaren.

Vi söker dig som har ett engagemang för våra frågor, och sätter kunden i focus.  Du är självmotiverad och trivs med att ha många kontakter och högt tempo i arbetet.

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk examen eller likvärdig utbildning. Du bör ha arbetat som Rehab. Koordinator eller liknande tidigare. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, det är meriterande om du har kunskap om beroendeproblematik.

Vi kommer att lägga stor vikt vid både erfarenhet och personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.  Tjänsten kommer att innebära en del resor.
Kontakt
Arbetsgivare Nämndemansgården i Sverige AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Katarina Sebelius, katarina.sebelius@namndemansgarden.se, 0733-165052
Villkor
Yrkestitel Case Manager
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Tillgång till eget fordon Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-08
Publiceringsdatum 2019-02-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!