TopWork grundades 2013 och är idag ett etablerat företag inom personaluthyrning och rekrytering. Vi arbetar med uppdrag över hela Sverige med utgångspunkt från våra kontor i Växjö, Kalmar och Stockholm. Vi är experter på industri, lager, logistik, administration och försäljning.

Hög servicegrad och älskar möten med människor? Se hit!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-02

Om kundföretaget
Kundföretaget är ett privatägt företag som präglas av framåtanda och utveckling. Deras mål är att expandera över hela Sverige och bli en av de ledande mötesplatserna i landet.

Dina arbetsuppgifter
Topwork söker för kunds räkning serviepersonal med en god kännedom för servicecykeln till en snabb växande restaurangkedja i Storstockholm. 
Vi söker dig som älskar människor. Arbetsplatsen är mötesplatsen för gäster som uppskattar mat, dryck och varandra. 
Som medarbetare har du stora möjligheter till vidareutbildning och utveckling i en snabbt växande restaurangkedja. Företaget erbjuder dig ett flexibelt arbete i en spännande och pulserande miljö.
Det centrala i arbetet  är att du älskar mötet med människor. Rätt inställning och ett förstående för hög servicegrad är några av grundpelarna i verksamheten. Därför är det viktigt att du delar uppfattning om just inställning och service. 


Meriter
- Erfarenhet av bar eller servis
- Färgstark och serviceinriktad
- Över 18 år
- Har jobbat med människor
- Kan hantera högt tempo


Kvalifikationer
För att passa in på tjänsten som servitris/värinna söker vi dig som har ett generellt intresse för mat och dryck samt har en hög servicegrad.. Det ställs dock inga krav på tidigare erfarenhet inom restaurang. Man arbetar i ett stort team vilket gör det viktigt att man fungerar bra tillsammans med andra och har den sociala kompetensen som krävs.Vid intresse skickar du in din ansökan till sofia.rosqvist eller 072- 989 35 04. Intervjuer sker löpande. 


Till detta uppdrag blir du anställd av TopWork och uthyrd till kund. TopWork har kollektivavtal och följer givetvis detta. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Kontakt
Arbetsgivare TopWork AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Sofia Rosqvist, Säljare, sofia.rosqvist@topwork.se, 0729893504
Villkor
Yrkestitel Servicepersonal
Anställningsform Behov / tim
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-02
Publiceringsdatum 2019-02-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!