Cuben Utbildning AB startade sin verksamhet 2011. Vi bedriver kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs stad, Kungsbacka kommun och Stockholms stad. För närvarande har vi c:a 170 elever i Kungsbacka, 1 300 elever i Göteborg och ca 700 elever i Stockholm. Grundpelarna i vår verksamhet är individanpassning, entreprenöriellt lärande, hög kvalitet och en strävan efter att alla elever ska hitta en väg till arbete eller vidare studier. Vi vill väcka initiativkraft, kreativitet, lust och motivation. Vår vision är ”Den lilla skolan med den stora skolans möjligheter”, ett förhållningssätt som är genomgående i skolan.

Cuben Utbildning söker Rektor

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-17

Vi söker dig med stort engagemang för vuxenutbildning och som vill utveckla en verksamhet med hög kvalitet!

Alla våra utbildningar tar avstamp i vad eleven har med sig av kunskaper och erfarenheter och undervisningen utformas efter individens mål och förutsättningar, så att hon/han ska få rätt kompetens för arbetsmarknaden. Ambitionsnivån är hög och vi arbetar systematiskt med kvalitets- och utvecklingsfrågor.

Tjänsten hos oss innebär ett rektorsuppdrag i enlighet med styrdokument. Som rektor hos Cuben Utbildning kommer du att ingå i skolans ledningsgrupp och ha ett helhetsansvar för en skolenhet, vilket innefattar planering, genomförande och uppföljning. Du ansvarar för ekonomi, personal samt lokaler. Du ska vara utvecklingsbenägen med stort mod och intresse för att anta utmaningen att alla våra elever ska nå sina mål.

Du förväntas leda verksamheten mot hög måluppfyllelse och driva den pedagogiska utvecklingen och det systematiska kvalitetsarbetet. Att arbeta som rektor i vår verksamhet kännetecknas av ett nära pedagogiskt ledarskap. I uppdraget ingår att skapa nätverk och samarbeta med externa kontakter exempelvis myndigheter, näringsliv samt övriga kontakter som är kopplade till verksamheten.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stort fokus på kvalitet och utveckling.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha lärarexamen, erfarenhet av undervisning samt erfarenhet av ledarskap inom vuxenutbildning. Avslutad eller pågående rektorsutbildning är meriterande.

Vi kallar löpande till intervju, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner:
Oleg Mouss, Verksamhetschef 0704822136
Marie Medström, Verksamhetschef 031-3896204


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontakt
Arbetsgivare Cuben Utbildning AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Oleg Mouss, Verksamhetschef, oleg.mouss@cubenutbildning.se, 0704-822136
Villkor
Yrkestitel Rektor
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-17
Publiceringsdatum 2019-02-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!