Genom riktigt nära förvaltning av bostadsrättsföreningar, där personlig service kombineras med lätt tillgängliga digitala hjälpmedel och hög service levererar vi kundanpassad nytta. Vi skyddar och skapar värden.

Redovisningsekonom till Fastum Solna

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-06

Är du redovisningsekonom med några års erfarenhet och intresserad av frågor som rör ekonomi i bostadsrättsföreningar?

Om tjänsten

Du kommer med stort eget ansvar och flexibilitet arbeta brett med ekonomifrågor och ansvara för ett antal egna kunder/bostadsrättsföreningar. Dina arbetsuppgifter inkluderar hela redovisningsprocessen såsom löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och rapporteringar.


Vem är du?

Förutom några års erfarenhet av redovisning och gärna en utbildning från högskola eller universitet, så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du ser lösningar snarare än problem, du har en stark egen drivkraft för att utvecklas.

Du vill medverka till att bygga upp förtroende och skapa nya möjligheter för dina kunder.

Du är en självgående och ansvarstagande person som gillar struktur och kvalitet.

Du trivs i en social, servieinriktad roll där du dagligen har kontakt med kunder.

Då arbetet innefattar kontakt med kunder och medarbetare så är det viktigt att du är bra på att kommunicera i tal och skrift. Du har goda kunskaper i MS Office och har lätt för att lära dig nya affärssystem.

Erfarenhet av föreningsliv och juridiken kring den är ett plus.


Vi erbjuder dig:

Du erbjuds en bred, spännande och utvecklande roll med uppdrag ute hos våra kunder samt får en unik möjlighet att arbeta med ekonomin i bostadsrättsföreningar i Stockholm.
Detta är en heltidstjänst, där du själv kan välja om du vill vara stationerad på huvudkontoret i Solna eller på Uppsala kontoret.
På arbetsplatsen finns möjlighet till massage och vi har även friskvårdsbidrag. Arbetstiden är flexibel då vi tillämpar årsarbetstid och under sommarmånaderna har vi sommartid på 35 timmar per vecka. Vi är kollektivavtalsanslutna till Almega Fastighetsarbetsgivarna.


Låter det här som en tjänst för dig? I den här rekryteringen samarbetar vi med Ponto AB. Du är välkommen att söka tjänsten vi deras hemsida www.ponto.nu. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jens Linde 072-5058222.
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Jens Linde, jens.linde@ponto.nu, 072-5058222
Villkor
Yrkestitel Redovisningsekonom
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-06
Publiceringsdatum 2019-02-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!