Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med vår kommande internationella flygplats i Sälen.

På Malungshem kan vi med stolthet erbjuda en oslagbar kombo och det bästa av två världar. En utvecklingsinriktad och rolig tjänst med goda arbetsvillkor och ständigt lärande i kombination med ett nästan unikt natur och friluftsliv i en helt fantastiskt fjällmiljö.

Vi kan även utlova livskvalitet och möjligheter till ett aktivt frilufts- och föreningsliv samt en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malungshem AB är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Malung-Sälens kommun. Bolaget bedriver fastighetsförvaltning av bostäder och lokaler i kommunen. Bolaget bedriver sin verksamhet i Malung-Sälens kommun och syftet med verksamheten är att främja bostadsförsörjningen i kommunen.

Malungshem AB är också 50% delägare i Sälencentrum HB. Verksamheten omfattar fastighetsförvaltning av Gallerian, Sälencentrum samt uthyrning av sporthallen - Sälenhallen.

Ekonomiansvarig till Malungshem

Malung
Sista ansökningsdag 2019-03-11

Tjänsten som Eknomiansvarig
Som Ekonomiansvarig hos oss på Malungshem kommer du bli en viktig medspelare och få förtroendet att utveckla, leda och samordna det strategiska och operativa arbetet med vår ekonomi.

Du blir en del av vår ledningsgrupp och ansvarar för att leda företagets ekonomi, prognos och budgetarbete. Vi jobbar i affärssystem och här kommer du att hantera områden som prognoser, nyckeltal, bokslut, löpande redovisning samt vissa personalekonomiska frågor.

Du trivs med att utveckla och driva ekonomiprocesser vilket gör att du blir ett viktigt bollplank för ledningsgruppen och verksamhetens medarbetare. I den spännande tjänsten är du också ansvarig för företagets övergripande HR-frågor samt för verksamheten inom administration.

Att ge stöd, råd och styrning till dina medarbetare är något du trivs med. Vi ser gärna att du vill hantera frågor som omvärldsbevakning och ständiga förbättringar för att vi tillsammans ska kunna utvecklas på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Din pedagogiska och kommunikativa förmåga gör att du på ett enkelt och bra sätt kopplar ihop siffror med affärsverksamheten och kan beskriva det på ett bra sätt. Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre.

Malungshem ska ses som en attraktiv arbetsgivare/arbetsplats och vi ska med våra kompetenser bidra till Malung-Sälens kommuns utveckling och framtid. Du vill vara en del av oss och vår framtid!


Din profil
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Ett närvarande och kommunikativt arbetssätt är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmåga att upprätta goda relationer med kunder och samarbetspartners.

Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Ditt ledarskap skapar energi och engagemang och du har förmågan att få medarbetare att växa och utvecklas.

Vi ser gärna att du har god erfarenhet från liknande uppdrag men att du känner dig redo för nya utmaningar tillsammans med oss. Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller har motsvarande erfarenhet från arbetslivet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat. Ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan arbeta mål- och resultatinriktat. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet.


Vi erbjuder dig
En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. Förutom en bra introduktion erbjuder vi självklart också möjligheter till riktigt bra utbildningar.

För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare HR Dalarna
Arbetsort Malung
Kontaktperson Per Männikkö, HR Dalarna, per@hrdalarna.se, 070-592 90 80
Johan Bergvik, HR Dalarna, johan@hrdalarna.se, 070-652 90 80
Villkor
Yrkestitel Ekonomiansvarig
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-11
Publiceringsdatum 2019-02-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!