Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Affärsstöd till Atea

Umeå
Sista ansökningsdag 2019-02-19

Är du lagspelaren som trivs med att hjälpa och utveckla kunder? Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT? Då kan vi på Ponto ha tjänsten för dig!
Nu söker vi dig som vill jobba som affärsstöd med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredda att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt jobb! Bli en del av en organisation som ligger i framkant inom IT-området och värdesätter dig som medarbetare.

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Ponto, för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos Atea på sikt. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval sker löpande!


Tjänsten
Som affärsstöd kommer du huvudsakligen arbeta med orderadministration där du administrerar, följer upp och i samråd med säljare och kollegor säkerställer effektiv leverans på inkomna ordrar från Ateas kunder. Du arbetar i ett team och hanterar inkommande ärenden främst via telefon, mejl och det interna ärendehanteringssystemet. Teamet har sitt fokus på orderadministration och för att lyckas i rollen bör du som person vara strukturerad, driven och gilla att jobba mot uppsatta mål. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till förändring och har en vilja att ständigt utvecklas i din arbetsroll, du trivs i ett arbetsklimat som präglas av framåtanda, gemenskap och korta beslutsvägar.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, som tycker om administrativt arbete och som har ett intresse av att lära dig mer om IT-branschen.

* Generell kunskap om IT produkter.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Grundläggande kunskap i Officepaketet och erfarenhet av att jobba med någon typ av ärendehanteringssystem.


Det är meriterande om du
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice, säljsupport och/eller försäljning av IT-produkter.
* Har erfarenhet av Microsoft Navision.
* Har körkort B

Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven och serviceinriktad i ditt sätt att vara och ser där alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap.
Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag -fredag 
* Placering: Umeå

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder.
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Umeå
Kontaktperson Björn Edberg, bjorn.edberg@ponto.nu, 072-2270952
Villkor
Yrkestitel Affärsstöd
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-19
Publiceringsdatum 2019-02-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!