Chilli är möbel- och inredningsbutiken för dig som verkligen älskar ditt hem! Här finns ett brett sortiment av såväl trendiga som klassiska kvalitetsprodukter till otroligt förmånliga priser.

Idag har vi 6 butiker runt om i landet och har funnits sedan 2002. Sedan 2011 har vi även en webbshop där du som kund kan göra din beställning över internet. Chilli jobbar med spännande och udda varor från hela världen. Genom att erbjuda ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av tidsenliga möbler och inredningslösningar vill vi inspirera dig som kund! Chilli är en del av Bygghemma Group AB.

Chilli söker en driven Regionchef

Helsingborg
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Som Regionchef hos oss:
erbjuds du ta plats på en utmanande förändringsresa där både butikskoncept och arbetssätt ska utvecklas. Du kommer att bli en viktig spelare med många kontaktytor inom organisationen. I rollen som regionchef har du totalansvar för våra, (för närvarande), 6 butiker gällande den dagliga driften samt fullt budgetansvar.


Vi söker dig som:

är engagerad och ansvarstagande i allt du gör, ser möjligheter istället för begränsningar och drivs av resultat och att överträffa kundernas förväntningar. Samtidigt är du duktig på att inspirera, driva och utveckla affären framåt tillsammans med dina butikschefer och kollegor.   

Du har 3-5 års erfarenhet av att leda och utveckla andra ledare i en geografiskt spridd organisation, med försäljning i fokus från en snarlik roll inom detaljhandeln med fullt budgetansvar. Gärna inom möbelbranschen.    

Vana av att utveckla och utbilda andra i att bli bättre säljare. Är analytisk med en god affärsförståelse.

Du är en prestigelös person som är lösningsorienterad med stort driv och framåtanda. I tjänsten ingår ett stort antal resdagar och övernattningar.

Kort sagt, du är en affärsman / affärskvinna som brinner för att utveckla ”affären” och medarbetare.  

Dina fokusområden innefattar bland annat:
·       Skapa förutsättningar för tillväxt
·       Utveckla butikskonceptet, sortiment, space management och kundupplevelse.
·       Arbeta tätt tillsammans med, och utveckla butikschefer för att säkra att de når de uppsatta målen
·       Löpande säkra att vi har rätt sortiment utställt i butikerna tillsammans med produktsidan
·       Effektivisera påverkbara kostnader och nyckeltal
·       Intern marknadsföring. Jobba aktivt för att skapa en bättre förståelse internt vad kunderna förväntar sig i butik.
·       Utveckla och implementera arbetssätt och rutiner samt säkerställa att de efterlevs

Vi erbjuder:
en händelserik, affärsdriven och intressant yrkesvardag. Ett självständigt och utvecklande arbete hos en av Nordens snabbast växande omnikanal-aktörer inom heminredning & byggvaruhandel. En framgångsrik organisation i en informell miljö med duktiga och engagerade medarbetare som drivs av att göra skillnad.

Merparten av butikerna är belägna i Mälardalen, men tjänsten utgår från huvudkontoret i Helsingborg då vi ser en stor fördel i att du, när du inte reser, får chans att träffa övriga kollegor och utbyta erfarenheter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, gärna i PDF-format, genom att klicka på knappen nedan och följa instruktionerna.

Vi tillämpar löpande urval så därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-03-03 

I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Eliason, rekryteringskonsult på 0708-38 78 43.
 
Om Bygghemma Group
Bygghemma är Europas ledande bygg- och heminredningsaktör på nätet. Vi bedriver en snabbväxande och lönsam affärsmodell baserad på en multi-brand- och omnikanalstrategi där produkter säljs online med stöd av 65 butiker & showrooms. Bland våra online-butiker återfinns Bygghemma, Trademax, Chilli och Furniturebox. Vår framgång är baserad på ett omfattande produktutbud, konkurrenskraftiga priser och en effektiv distributionskedja. Bygghemma Group omsätter cirka 5 miljarder kronor på årsbasis och har cirka 1.000 medarbetare. Gruppen har huvudkontor i Malmö och ägs av FSN Capital samt av ledningen. www.bygghemmagroup.se

Lars Eliason

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Helsingborg
Kontaktperson Lars Eliason, Senior Recruiter, lars.eliason@retailrecruitment.se, +46 70-838 78 43
Villkor
Yrkestitel CHILLI SÖKER EN DRIVEN REGIONCHEF
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-03
Publiceringsdatum 2019-02-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!