Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av Norrlands mest besökta campingplatser. Ansia är en femstjärnig familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Restaurang Ansia är vår året om öppet restaurang vackert beläggen och med utsikt mot Ume älv.

Kockar till Ansia Resort i Lycksele

Lycksele
Final application date 2019-05-31

Restaurang Ansia söker kockar för extra vid behov och säsongsanställning under sommaren
 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst av att arbeta ala carte kvällar och helger men även lunch och catering när det behövs.Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fylla på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med vår Restaurangchef.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är lika värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Du trivs att hålla köket rent och organiserad samt har förmågan att laga god mat.
 
Kvalifikationer
Minst 1 års kockerfarenhet. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi söker dig som är självgående och ser gärna att du har kunskaper i Haccp. 
 
 
Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande.
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Lycksele
Contact Celia Yoshida Ahlin, Anläggningschef, celia.yoshida-ahlin@ansia.se, 0723336006
Terms
Job Title Kock
Type of employment Extra / per hour
Length 3-6 months
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Drivers licence Car
Application
Final application date 2019-05-31
Date of publication 2019-02-07

Know someone who is suitable for this job? Tell them!