Grolls är specialisten på yrkeskläder och skydd. Vi är en del av Swedolkoncernen. Swedolkoncernen är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Sedan 2016 ägs Grolls av Swedol AB och med det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Läs mer på www.grolls.se alt www.swedol.se

Butikschef till Grolls Linköping

Linköping
Sista ansökningsdag 2019-03-08

Nu söker vi en Butikschef till Grolls butik i Linköping. Grolls är Sveriges ledande leverantör av personligt skydd och yrkeskläder.

Om rollen
Som butikschef är du ansvarig för försäljning och personalen i butiken. Du ansvarar för butikens dagliga drift så som personal, försäljning, resultat och budget. Detta innebär att du har personalansvar, ansvarar för butikens produktsortiment samt arbetar med att ta fram avtal och offerter till Grolls kunder. Till din hjälp har du engagerade medarbetare, utesäljare, central marknadsföring och support från huvudkontoret. Du rapporterar direkt till Regionchef Väst. 

Du som person skall vara initiativrik och tycka om kundkontakter, motivera din personal och vara tävlingsinriktad. Du ser till att skapa en levande butik med aktiviteter och exponeringar tillsammans med dina medarbetare. Du ska även aktivt kunna presentera Grolls för kunder inom ditt närområde. Ta hand om, vårda relationer till såväl befintliga som nya kunder.

Att du lever med vår värdegrund och efter våra värdeord enkelt, proffsigt, hjärta, driv och alltid sätter kunden i fokus ser vi som självklart!


Din profil 
Ett krav är att du tidigare har haft personalansvar och erfarenhet från butik inom fackhandeln eller en bakgrund inom försäljning. Du är en ledare som inte är rädd att ta obekväma beslut. Som person är du empatisk, ordningsam, stresstålig, har datorvana är tekniskt intresserad och besitter ett stort driv och engagemang. Meriterande om du har en god kännedom om det lokala näringslivet och dess aktörer.


Vi erbjuder
Grolls erbjuder en anställning på ett välrenommerat och expansivt företag med en god företagskultur och trevliga kollegor. Som Butikschef på Grolls kommer du att arbeta med frihet under ansvar och med stöttning av ett större företags strukturer och processer. Sedan 2016 ägs Grolls av Swedol AB och med det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

I samband med denna rekrytering samarbetar Grolls med Retail Recruitment. Frågor besvaras av rekryteringskonsult, Malin Karlsson. 

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till Grolls!

Malin Karlsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Linköping
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-08
Publiceringsdatum 2019-02-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!