Plåt Lars AB startades 1967 av Lars Erik Fix. Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand.

Vi utför alla förekommande uppdrag inom byggnadsplåtslageri. Allt från mindre projekt och serviceuppdrag till stora projekt och totalentreprenader samt fina kulturarbeten i form av kyrktak. Till vårt förfogande har vi 10 välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet. Vi omsätter cirka 20 mkr (2018).

Tillsammans med dotterföretagen Falu Mekaniska Verkstad AB och Västerdala Tak AB utför vi även konceptprojekt/hallbyggnationer. Det innebär att vi ansvarar för stomme, tak och fasad samt även projektering. Genom detta har våra samarbetspartners och beställare en kontakt under hela projektets gång. Totalt är vi 28 kompetenta medarbetare i hela koncernen och omsätter ca 58 mkr (2018).

Plåt Lars är det första byggnadsplåtslageriet som erhållit auktorisation för byggnadsplåtslagerier i Sverige.

Läs mer om oss och kika på många av de samarbeten vi haft/har på vår hemsida:
http://www.plat-lars.se/

Avdelningschef till Plåt Lars

Falun
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Din nya tjänst
Som vår kommande Avdelningschef blir du en viktig medspelare och får förtroendet att utveckla, leda och samordna det strategiska samt operativa arbetet. Du får också förmånen att leda och utveckla ditt team bestående av 10 kompetenta plåtslagare. I ditt uppdrag har du helhetsansvaret för avdelningens ekonomi, personal-/verksamhets planering samt arbetsmiljöarbetet. Du ingår i koncernens ledningsgrupp. Här finns alltid ett gott stöd och ett nära samarbete med företagets VD, dotterbolagens avdelningschefer samt koncernens CFO. 

Är du vår nästa avdelningschef som vill vara med att driva och utveckla ett av Dalarnas finaste företag inom sitt segment, då skall du absolut fortsätta läsa hela annonsen.


Din Profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Ett närvarande och kommunikativt arbetssätt är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmåga att upprätta goda relationer med kunder och samarbetspartners. Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Ditt ledarskap skapar energi och engagemang och du har förmågan att få medarbetare att växa och utvecklas. Vi vill att du har god branschkunskap och erfarenheter inom området eller från liknande uppdrag, men att du nu känner dig redo för nya utmaningar tillsammans med oss. Du arbetar troligen idag i samma bransch elle liknande bransch som projektledare, arbetsledare, avdelningschef eller har annan likvärdig erfarenhet. Vi tror att du blir särskilt lyckosam hos oss om du har god förmåga att hantera projektekonomi, exempelvis kalkylering och budgetuppföljning.

Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat. Ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan arbeta mål- och resultatinriktat. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. 


Vi erbjuder dig

Vår största styrka är alla våra kompetenta medarbetare. Deras insatser gör vårt varumärke samt bidrar till att vi har många nya spännande projekt på gång. För att vi ska kunna växa och utvecklas ytterligare samt fortsätta att göra alla våra kunder lika nöjda behöver vi nu rekrytera en Avdelningschef till oss på Plåt Lars. Vi erbjuder en spännande och attraktiv chefstjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare HR Dalarna
Arbetsort Falun
Kontaktperson Per Männikkö, HR Dalarna, per@hrdalarna.se, 070-592 90 80
Johan Bergvik, HR Dalarna, johan@hrdalarna.se, 070-652 90 80
Villkor
Yrkestitel Avdelningschef till Plåt Lars Falun
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Publiceringsdatum 2019-02-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!