Med över 85 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och stort engagemang inom Brf och fastigheter sätter vi kundens behov i centrum. Inom gruppen arbetar vi i ett nära team för föreningen - och med fokus att skydda och skapa värde. I Fastumgruppen ingår bolagen: AdEx, BoVera, Chinbo, Fastum och Kronan Försäkringskonsult

Ekonomiassistent med focus på fakturering och in-house support

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-05

Om tjänsten

Som ekonomiadministratör hos AdEx Fastighetsutveckling AB kommer du att arbete med företagets ekonomi och fakturering, du kommer även att få ansvara för flera olika processer som en intern resurs.
Du arbetar nära ekonomichefen och förvaltningschefen med egna arbetsuppgifter men även med support av deras dagliga arbeten.

Primära arbetsuppgifter:

• Hjälpa till med löpande bokföring
• Hjälpa till med huvudbokavstämningar för bank, skattekonton, reskontror samt pågående projekt
• Ansvara för fakturering i vårt fastighetssystem Summera/ekonomisystem Visma och ge stöd till funktioner som registrerar
• Påminnelsehantering (leverantörer)
• Kontrollera nya leverantörer
• Hantering av bilpool och servicebilar
• Inhämtande av offerter för verksamheten
• Administration kring nyrekryterade
• Stöd till ekonomichef och förvaltningschef i dagligt arbete

Det är en heltidstjänst med placering på vårt huvudkontor i Solna där vi idag sitter ett femtiotal medarbetare.


Din profil

Till rollen som ekonomiadministratör söker vi dig med minst gymnasieutbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat i Visma och med fakturahantering ses det som meriterande. God förmåga att kunna utrycka dig i tal och skrift på svenska. Goda kunskaper i officepaketet och med att arbeta i administrativa datasystem ses också som meriterande.

Som person bör du vara serviceinriktad, noggrann, strukturerad och flexibel samt trivas i en roll där du ger support internt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera, men kan samtidigt arbeta självständigt och ta stort eget ansvar. Då du kommer att hantera en stor volym fakturor och arbeta gentemot deadlines är det också viktigt att du är duktig på att prioritera och arbeta strukturerat.


Vi erbjuder dig

Du erbjuds en bred serviceinriktad administrativ tjänst inom ekonomi.
På arbetsplatsen finns möjlighet till massage och vi har även friskvårdsbidrag. Vi är kollektivavtalsanslutna till Almega Fastighetsarbetsgivarna.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Ansökan skickas till www.ponto.nu. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Jens Linde 072-5058222 alt jens.linde@ponto.nu om du har frågor. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi är bäst för dig!

#Nr1avtryckenergibryrossom
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Jens Linde, jens.linde@ponto.nu, 072-5058222
Villkor
Yrkestitel Ekonomiadministratör
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-05
Publiceringsdatum 2019-02-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!