Vi är ett stort litet företag. Vi är ett 30 - tal kollegor som sitter i Umeå, men alla känner alla. Vi har en platt liten organisation, där fokus ligger på att hjälpa dig utvecklas och på så sätt få nöjdast tänkbara kunder. Tillsammans har vi en vision och det är att erbjuda dig en trivsam, utvecklande och glädjefylld arbetsplats.

Jobba som Tv- och bredbandssäljare för på Umeås trevligaste arbetsplats!

Umeå
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Diamax är ett norrländskt företag. Trygga, genuina och rejäla. Vi är dessutom bra på att prata för oss. Vårt norrländska DNA har också visat sig vara en fördel, då vi dessutom är hejare på att lyssna. Det kan ju vara en fördel både när en kollega behöver prata, eller framförallt i ett säljsamtal.

Tillsammans tar vi ansvar för att överträffa våra uppdragsgivares förväntningar och nu söker vi dig som, tillsammans med oss, vill representera en av Sveriges största operatörer.

Från centrala Umeå jobbar vi som återförsäljare åt ett utav Sveriges mest ansedda telekombolag. Vi jobbar med att åt noga utvalda prospekt skräddarsy lösningar åt kunder som innefattar bredband, TV och. Du jobbar med Viasats starka varumärke i ryggen och med väldigt bra erbjudanden och lösningar för våra kunder. Under din utbildningstid ges du också möjlighet att prova på enklare produkter för att i takt med din egen utveckling bredda dina kunskaper inom försäljning och ge dig rätt inskolning. Din utveckling är vår framgång!

För att passa hos oss tror vi att du är öppen, positiv och nyfiken. Du vill arbeta på ett företag där vi har roligt tillsammans och stöttar varandra till framgång. För att trivas tror vi också att du gillar ett högt tempo och vill anta utmaningen att lära dig att arbeta med försäljning. Under din utbildningstid kommer du dessutom ges möjlighet att prova olika projekt vilket ger dig en bredare förståelse för försäljning, men vilket också kräver ett engagemang ifrån dig.

Vi tar jobbet på allvar, men mellan samtalen prioriterar vi att skratta, umgås och att dricka stora mängder kaffe. En och annan hembakad kaka återfinns också i fikarummet.  Den som inte har bråttom hem (eller iväg på en afterwork med kollegorna) stannar gärna kvar  för att umgås, spela ett roligt spel eller för att utmana varandra i TV-spel.

Så, om du tror att du passar hos oss så erbjuder vi dig:

- Stimulerande arbete i fantastisk arbetsgrupp
- Delaktighet och gemenskap
- Ett utvecklingsprogram som sträcker sig under hela din anställning
- Självklarheter som att du som anställd har en fast lön med ett utarbetat bonussystem
- Friskvårdsbidrag
- Sveriges absolut bästa arbetskollegor

Anställningen är i första hand på heltid men även deltid med möjlighet till att skräddarsy ditt arbetsschema finns. Arbetstider är Måndag till Fredag mellan 09:15-18.00.

Ansök så snart som möjligt, Vi hanterar inkomna ansökningar löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@diamax.se eller 072-2144928
Kontakt
Arbetsgivare Diamax Business Group
Arbetsort Umeå
Kontaktperson Johan Hettinger, Försäljningschef, info@diamax.se, 0908888265
Villkor
Yrkestitel Telefonförsäljare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Publiceringsdatum 2019-02-04

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!