Om Rosendahl Design Group
Vi är ett danskägt familjeföretag med 155 medarbetare, som sedan 1984 varit en ledande producent av dansk design. Vår mission är att skapa ny, hållbar design i den kvalitet som dansk design är känd för över hela världen – och samtidigt profilera och värna om den danska designskatten genom att återupptäcka och vidareutveckla klassiker (se mer på Rosendahl Design Group).

Den gemensamma nämnaren är produkter som gör vardagen vackrare och skapar värde för våra kunder. Vi är stolta över att arbeta med en varumärkesportfölj som består av Rosendahl, Kay Bojesen, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Global, Lyngby Porcelæn och Kähler.

Rosendahl Design Group söker Utesäljare Stockholm

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Önskar du att få en unik möjlighet att utveckla försäljningen av kända designvaror på den svenska marknaden? Vill du ha ett självständigt och omväxlande arbete, där du kan använda dina kompetenser inom försäljning och vara med om att uppnå synliga resultat?

Rosendahl Design Group verkar på flera marknader och Sverige är en av fokusmarknaderna. Det svenska teamet består för närvarande av sju medarbetare och vi vill nu utöka teamet med en dynamisk och självgående säljare till distrikt Stockholm.

Som vår nya utesäljare blir din viktigaste uppgift att synliggöra och bygga upp våra brands samt att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Våra kunder är typiskt designbutiker, glas- och porslinsbutiker och möbelbutiker. 
 • Du kommer att vara en del av ett team på sju personer där du har ansvar för försäljningen i Stockholm. 
 • Du utgår från din hemarbetsplats. 
 • Du kommer både att ha kontakt med nya och existerande kunder och det är din uppgift att se till att våra produkter presenteras enligt våra guidelines. I samarbete med kunderna genomför du dessutom försäljningskampanjer.
 • Du får en omväxlande arbetsdag som både innehåller kundbesök, planering av kampanjer och uppföljning i butikerna. 
 • Härutöver deltar du vid mässor i Sverige samt på försäljningsmöten på det danska huvudkontoret. En typisk arbetsvecka består av fyra dagar med kundbesök samt en administrativ dag där du via din hemarbetsplats arbetar med uppföljning. 
 • Du kommer att ha ett nära samarbete med våra andra säljare och genom vårt huvudkontor får du dessutom administrativ hjälp.
 • Du rapporterar direkt till Försäljningschefen.
Du kan bli vår nya kollega, om du:
 • Har arbetat som utesäljare
 • Har du dessutom branscherfarenhet eller erfarenhet av försäljning av glas och porslin till detaljhandeln är det meriterande.
 • Har bra erfarenhet och kunskaper i Excel.
 • Van att ha kunden i fokus och kan omsätta idéer till handling.
 • Som person är du ärlig, förtroendeingivande och bra på att skapa kundrelationer. Du trivs med en självständig tjänst och är van vid att motivera dig själv.
 • Sist men inte minst brinner du för försäljning av tongivande märken och har en välutvecklad känsla för goda kundrelationer.
Vi erbjuder
Ett lönepaket som förhandlas individuellt och som inkluderar pension, tjänstebil, telefon, iPad, betald internet. En flexibel arbetstid i ett företag med bra arbetsförhållanden och med huvudkontor i Hørsholm, Danmark.

Frågor och ansökning 
I samband med denna rekrytering samarbetar Rosendahl Design Group med Retail Recruitment. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Sales Manager, Retail Sweden, Jörgen Otbäck, 0708-202828 eller ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen , 0703-374405.


Vi ser fram emot att höra av dig så snart som möjligt och inbjuder löpande till samtal så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar som skickats in online via nedanstående länk.

Olle Mikkelsen

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Olle Mikkelsen, VD/Senior Executive Recruiter, olle.mikkelsen@retailrecruitment.se, 0703-374405
Villkor
Yrkestitel Utesäljare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-03
Publiceringsdatum 2019-02-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!