Gränna Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Gränna Camping är en fyrstjärnig anläggning vid Vätterns strand med 450 campingplatser, 38 stugor, Närbutik, all tänkbar service och Restauranger på kort promenadavstånd.

Receptionister till Gränna Camping sommaren 2019

Jönköping
Final application date 2019-07-01

Vi söker medarbetare till Receptionen/Butiken på Gränna Camping sommaren 2019

Arbetsuppgifter:
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster både via mejl, telefon och direktkontakt, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även butiksförsäljning, varuplock och bak av Bake-Off bröd/fikabröd.

Personliga egenskaper:
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, flexibel, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du är en idérik problemlösare med förmåga att ta egna initiativ med en god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.
 
Kvalifikationskrav:
Kunskaper i bokningsprogram eller erfarenhet av tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och Svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande.
 

Varaktighet:
Säsongsanställning med start så snart som möjligen fram till 31/8. Tjänsten är deltid 25-30timmar/vecka

Arbetet omfattar alla veckodagar både dag och kväll.

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista ansökningsdagen.
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Jönköping
Contact René Schwanda, rene.schwanda@gronklittsgruppen.se
Terms
Job Title Receptionist
Type of employment Temporary employment
Length Summer jobs
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-07-01
Date of publication 2019-02-01

Know someone who is suitable for this job? Tell them!