Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Underläkare till To Care Solna

Solna
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Är du underläkare eller legitimerad läkare som söker tjänst inom primärvården? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Är du intresserad av att arbeta hos oss på To Care Solna, en växande vårdcentral med engagerad och kompetent personal? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta nära dina kollegor i vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare. 

Arbetet omfattar sedvanligt arbete som läkare på vårdcentral inklusive hembesök och drop-in mottagning.

Din profil:
Vi söker dig som är underläkare alt leg läkare med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ska drivas av att komma till en växande mottagning och vilja vara med och utveckla den.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande. 

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % till årsskiftet 2019/2020 med stor möjlighet till förlängning för rätt person. Tillträde enligt överenskommelse.

To Care har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Kamilla Hagel kamilla.hagel@mamamia.se. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast.

Om To Care Solna:
Vår mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Solna
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Underläkare
Anställningsform Visstid
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-03
Publiceringsdatum 2019-02-01

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!