At Trustly, we envision a world in which paying directly from your online bank account is as easy as sliding cash across the counter. Today, we cover 29 European countries, with more markets on the way, and our B2B payment solutions attract global merchants in four main segments: e­-commerce, travel, financial services and online gaming. In 2016, we processed € 3.2 B in payments and today we process more than 2.2 million monthly transactions.

We are a team of 200+ people and are headquartered in Stockholm, Sweden, with regional offices in Spain, Malta, Germany and the UK. We are a young, dynamic and fast-growing company leading the development of the payments industry and the work you’ll do here will make a great impact.

Banking Relations Manager till Trustly!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Söker du en bred, innovativ och självständig roll där din insats blir avgörande för företagets positiva utveckling? Vill du vara en del av ett framgångsrikt team i ett händelserikt bolag? Då kan det här vara nästa utmaning för dig!


OM TJÄNSTEN

Trustly fortsätter att växa och söker nu ytterligare en erfaren Banking Relations Manager till Stockholmskontoret, med hela Europa som arbetsplats. Som Banking Relations Manager har du ansvaret för att, tillsammans med dina kollegor, leda alla de relationer som Trustly har med banker internationellt. Du kommer att vara bankernas första kontakt i allt ifrån att informera om tjänsten till att besvara löpande frågor. Genom din starka relationsbyggande förmåga och din professionella framtoning kommer du över tid både att initiera nya relationer och att utveckla befintliga. I vardagen kommer det att innebära allt ifrån att informera nya banker om Trustly, leda telefonkonferenser med externa beslutsfattare och besvara KYC-förfrågningar.

Som en naturlig del i relationsbyggandet innefattar rollen resor till internationella bankmöten, representation på relevanta events och löpande kontakt med befintliga kunder. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med både externa och interna kollegor såsom produktteamet, Compliance, AML och Legal. I rollen rapporterar du direkt till Head of Banking Relations.

I rollen kommer du framförallt att:

·         Upprätthålla och skapa bankrelationer 
·         Arrangera och leda telefonkonferenser med externa intressenter 
·         Koordinera och svara på KYC förfrågningar
·         Hantera bankrelationer runtom i Europa
·         Hantera relationerna till andra Payment Service Providers
·         Tillhandahålla information om Trustly i syfte att främja KYC-processer 
·         Hjälpa till att se över och förhandla kring villkor när Trustly köper tjänster inom banktransaktion
·         Arbeta fram och korrigera rapporter, presentationer och andra kommunikationsmedel, både internt och externt

Då Trustly är i en stark expansionsfas påverkar det samtliga roller, och inte minst rollen som Banking Relations Manager. Här finns goda möjligheter till att vara en del av utvecklingsresan och påverka rollens framtida riktning i linje med Trustlys vision och värderingar.


VEM SÖKER VI?

I den här rollen söker vi dig som vill arbeta i ett snabbrörligt bolag i framkant. Du förstår innebörden av att arbeta i ett växande bolag och är beredd på att stötta i högt och lågt det som rör ditt arbetsområde.

Som person är du starkt relationsbyggande och genuint intresserad av att ansvara för kontakten mot allt ifrån bankdirektörer till PSPs. Du drivs av att utveckla affärer och arbeta förvaltande med befintliga relationer och samarbeten. Som person beskrivs du som en teamspelare med en fallenhet att planera sin tid och förmåga att hantera både interna och externa intressenter. Du är snabblärd och bekväm i att ta över ansvar för arbetsuppgifter och trivs i ett team med stark laganda.

För att lyckas i rollen ser vi det som krav att du:

·         Har utbildning inom Ekonomi, Affärsadministration eller likvärdigt
·         Har erfarenhet av att arbeta med bankinterna transaktioner
·         Har ingående förståelse för betalningsvärlden
·         Har arbetat med implementation av nya betallösningar
·         Talar flytande Engelska, flera språk är meriterande

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av correspondent banking och/eller att arbeta på en Treasury-avdelning.

Då rollen är en direktrekrytering så kommer anställningen att ske hos Trustly och rekryteringsprocessen i sin helhet hanteras av Novare Professionals. Det är därför Trustlys önskemål att samtliga frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen mailas direkt till Novare.


ÖVRIG INFORMATION

Start: Mars 2019, med hänsyn till uppsägningstid.
Placering: Stockholm
Anställningsform: Heltid

Detta är en utmärkt möjlighet att få bli en del av ett snabbväxande företag, där du kommer att få utveckla, bidra och växa i din karriär. Låter det intressant? Ansök redan idag då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se, 0735148095
Villkor
Yrkestitel Banking Relations Manager
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Publiceringsdatum 2019-01-31

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!