De kommande åren kommer det att ske många intressanta projekt i Malung-Sälens kommun. Vi har en fantastiskt spännande utveckling framför oss med vår kommande internationella flygplats i Sälen. Malungs Elnät är en väldigt viktig aktör och partner i det och många andra utvecklingsprojekt. Det är helt enkelt många nya och spännande faktorer som påverkar oss varför vi under de närmaste åren kommer lägga stor energi på utveckling av vår organisation. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Malungs Elnät ingår i koncernen Malungs Elverk som omsätter 150 MSEK, har cirka 15 000 kunder och hos oss arbetar 50 kompetenta medarbetare. Malungs Elverk är delägare i Dalakraft AB och Dala Vind AB.

Vi kan med stolthet erbjuda en oslagbar kombo och det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid tillsammans med duktiga kollegor samt ett otroligt rikt natur och friluftsliv i en fantastiskt fjällmiljö.

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vill du också vara med på vår resa och bidra till bra dagar för alla invånare i Malung-Sälens kommun samt vara en viktig del av koncernen Malungs Elnät och Malungs Elverks utveckling?

Välkommen till oss och bli en del av vår spännande framtid.

Entreprenad och projektchef till Malungs Elnät

Malung
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Din nya tjänst
Tjänsten som Entreprenad och projektchef är en helt ny tjänst hos oss på Malungs Elnät. Här kommer du få förmånen att leda, stötta och utveckla kompetenta arbetschefer samt våra duktiga montörer. Du kommer på din avdelning att vara ytterst ansvarig för ett team på 18 medarbetare.

I tjänsten ingår också att säkerställa dina medarbetares arbetsmiljö och kompetensutveckling. Dina arbetsuppgifter kommer spänna över ett brett och varierat område som bland annat innebär:

  • Personal, arbetsmiljö samt budgetansvar för din verksamhet
  • Driver och leder aktuella projekt/insatser
  • Projekt och resursplanering
  • Uppföljning av projekt och ekonomiska analyser
  • Inköp och upphandling
  • Fastighetsfrågor
  • Kontakt och dialog med kommunen, entreprenörer mfl
  • Kvalité och hållbarhet
Du kommer blir en viktig spelare i företagets ledningsgrupp. Här sker en stor del av det strategiska arbetet.

Vi är övertygade om att det kommer bli en attraktiv och rolig tjänst med stor möjlighet att bygga upp och forma den så att den passar dig och din grupp på bästa sätt. Hos oss är det viktigt att du får goda förutsättningar att kunna leda, fördela och utvecklas tillsammans med dina kollegor så att ni tillsammans blir ett väl fungerande team.

Vi är otroligt nyfikna på din profil
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Ett närvarande och kommunikativt arbetssätt är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmåga att upprätta goda relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Du har en god förmåga att bygga, leda och utveckla lag och relationer. Ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din och dina medarbetares vardag.

Som ledare inspirerar du, förmedlar visioner och mål för verksamheten, skapar förutsättningar för att medarbetarna ska känna delaktighet, engagemang och trygghet i sina uppdrag. Du utmanar gärna andra att utvecklas samtidigt som du fungerar som en förebild och kulturbärare vilket bidrar till att dina kollegor trivs och vill vara en del av ditt ledarskap.

Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Vi söker dig som har Elkraftsingenjörs- eller Driftingenjörsutbildning på högskolenivå eller har annan teknisk utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är utbildning inom projektledning. Ett krav är att du har erfarenhet av projektledning. Utbildning/kunskap i ESA 14, Bas-P/U, EBR samt nätinformationssystem (NIS-system) ses som extra meriterande. Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat. Du är van att på ett bra sätt arbeta mål- och resultatinriktat.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
En fantastisk möjlighet att få vara en del av Malungs Elnäts framtid men också en unik chans att få bidra och vara med på hela den utveckling som nu sker i vår unika fjällvärld i Sälen.

En varierande, spännande och rolig tjänst i ett välmående företag där våra kompetenser ständigt är efterfrågade och nya projekt avlöser varandra.

Varmt välkommen att söka tjänsten som Entreprenadchef hos oss på Malungs Elnät.
Kontakt
Arbetsgivare HR Dalarna
Arbetsort Malung
Kontaktperson Per Männikkö, HR Dalarna, per@hrdalarna.se, 070-592 90 80
Johan Bergvik, HR Dalarna, johan@hrdalarna.se, 070-652 90 80
Villkor
Yrkestitel Entreprenad och projektchef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Publiceringsdatum 2019-02-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!