Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av norrlands mest besökta campingplatser. Ansia Resort är en femstjärnig familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper något från butiken. Uthyrningscentralen för cyklar ligger vid minigolfbanan.

Aktivitetsledare till Ansia Resort

Lycksele
Final application date 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare till Ansia Resorts aktivitetscenter

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar att spela teater. I arbetsuppgifterna ingår vanligt kassaarbete, uthyrning av trampilar/cyklar, städa, samtidigt som vi även sköter aktiviteterna på området där ledarleda aktiviteter för barn i alla åldrar är av största intresse. Därav ser vi gärna att du även är barnkär och har lätt för att bjuda på dig själv.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är lika värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav
Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär eller erfarenhet som fritidsledare är meriterande men inte ett krav. Bra hand om våra yngre besökare. 

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1/6 – 31/8 
 
Ansök via länken, mejl är endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
 
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Lycksele
Contact Celia Yoshida Ahlin, Anläggningschef, celia.yoshida-ahlin@ansia.se, 0723336006
Terms
Job Title Aktivitetsledare
Type of employment Temporary employment
Length Summer jobs
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-30
Date of publication 2019-01-30

Know someone who is suitable for this job? Tell them!