Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av norrlands mest besökta campingplatser. Ansia Resort är en femstjärnig familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper inträde till badparken. Du kan hyra cyklar eller trampbilar i aktivitetscenter vid minigolfbanan.

Nattvärdar till Ansia Resort

Lycksele
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Vi söker nu nattvärdar till Ansia Resort sommaren 2019
 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av städning av anläggningen,  patrullera området och hålla ordning på campingen, en viss del lagning av inventarier, hjälpa gäster att lösa problem, kontrollera husvagnar och diverse förekommande arbetsuppgifter. 
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är lika värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav: Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete som vaktmästare är meriterande, men inte ett krav. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett kreativ och arbetsamt sätt. Lösningsorienterad, flitig och mångsyssleri är goda egenskaper för denna tjänst. Körkort är ett krav.
Språk krav: svenska och engelska.

Arbetstiden är mellan 22-06

Ansök via länken, mejl endast för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Lycksele
Kontaktperson Margareta Öbrand, Städansvarig, maggan@ansia.se
Villkor
Yrkestitel Nattvärd
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2019-01-30

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!