Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av norrlands mest besökta campingplatser. Ansia Resort är en femstjärnig familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper något från butiken. Uthyrningscentralen för cyklar ligger vid minigolfbanan.

Receptionspersonal till Ansia Resort

Lycksele
Final application date 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Ansia Resort sommaren 2019
 
Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig

Kvalifikationskrav
Kunskaper i bokningsprogram eller erfarenhet av tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 17/6 – 18/8 
 
Ansök via länken, mejl endast för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Contact details
Employer Svenska Campingpärlor AB
Workplace Lycksele
Contact Celia Yoshida Ahlin, Anläggningschef, celia.yoshida-ahlin@ansia.se, 0723336006
Terms
Job Title Receptionist
Type of employment Temporary employment
Length Summer jobs
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-30
Date of publication 2019-01-30

Know someone who is suitable for this job? Tell them!