Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Timvikarier/sommarvikarier till kvinna i 40-års åldern

Uppsala
Sista ansökningsdag 2019-02-20

PERSONLIG ASSISTENT

Kvinna på 43 år med 3 barn söker kvinnliga timvikarier och en fast tjänst på 36%. Du som söker ska ha humor och inte vara allergisk mot päsldjur då det både finns katt och hund på arbetsplatsen. I jobbet ingår allt som tillhör ett hushåll samt personlig omvårdnad.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-02-20 men rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Uppsala
Kontaktperson Carola Karlsson, Områdeschef, carola.karlsson@carelli.se
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Publiceringsdatum 2019-02-06

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!