Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av Norrlands mest besökta campingplatser. Ansia är en femstjärnig familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper din kvällstidning. Uthyrningscentralen för cyklar ligger vid minigolfbanan.

Städpersonal till Ansia sommaren 2019

Lycksele
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Ansia söker stugstäd sommar säsongen 2019
 
Arbetsuppgifter
Du arbetar du med att avsyna och städa hotellrum, stugor,allmänna ytor på anläggningen, samt i restaurangen,servicehus. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara service inriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande

Varaktighet: sommarsäsongen 2019
 
ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Lycksele
Kontaktperson Margareta Öbrand, Städansvarig, maggan@ansia.se
Villkor
Yrkestitel Stugvärd
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2019-01-30

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!