LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver LloydsApotek 78 stycken apotek på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.

LloydsApotek söker Regionchef Väst

Göteborg
Sista ansökningsdag 2019-02-26

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi söker nu en Regionchef för Region Väst på LloydsApotek. 

Om tjänsten:
Som regionchef hos oss är ditt huvudsakliga ansvar att leda och utveckla din region så att den uppnår sina omsättnings- och resultatmål. I det ingår att coacha och motivera apotekscheferna till ökad försäljning, säkerställa att apoteken drivs kostnadseffektivt och ha god kännedom om regionens marknadssituation. Du har budget, resultat och personalansvar samt ansvar för det övergripande kvalitetsarbetet inom regionen, både gällande arbetsmiljö och apoteksdrift. Som regionchef kommer du att hantera operativa och strategiska driftsfrågor inom ett brett fält. Du kommer ha ansvaret för ett tjugotal apotek.

I rollen som regionchef rapporterar du direkt till Driftdirektör på LloydsApotek, och som ditt stöd har du också övriga regionchefskollegor och en HR-Partner.

Vem är du?
Vi söker dig som har en längre erfarenhet av praktiskt chef- och ledarskap med fördel från detaljhandeln där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. 

• Du brinner för att utveckla och leda människor.
• Du har en förmåga till strategiskt tänkande samtidigt som du kan hantera operativa frågor.
• Du är resultatfokuserad, har förmågan att kommunicera en tydlig målbild och tillsammans med ditt team uppnå satta mål.
• Du vill utvecklas, är strukturerad och är van att arbeta självständigt, samt drivs av att göra skillnad och tar initiativ till förbättring.
• Du har en god administrativ förmåga förenat med bra kunskaper i Office paketet.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, tydlig och kommunikativ samt sätter stort värde i att varje enskild kund får bästa service.  Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en informell arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. God engelska är ett krav då vårt koncernspråk är engelska. 

Vi erbjuder
Ett utmanande, omväxlande och roligt arbete med hög flexibilitet där det finns stora möjligheter till personlig utveckling. En entreprenörsdriven organisation i en värderingsstyrd och mångkulturell miljö.

 
Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Större delen av tiden kommer du att befinna dig på resande fot ute i regionen och övernattningar kan förekomma ca 2-4 nätter per månad. Körkort är ett krav för tjänsten och vi tillhandahåller en tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar LloydsApotek med Retail Recruitment. Du ansöker via denna länk och frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Malin Karlsson.

Registrera gärna din intresseanmälan så snart som möjligt då vi läser ansökningar och rekryterar löpande. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller brev. 

Välkommen till LloydsApotek!

Malin Karlsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Regionchef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-26
Publiceringsdatum 2019-01-29

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!