DB Schenker är världens ledande leverantör av globala logistik tjänster.
Vi erbjuder, utvecklar och producerar transporter. Utöver det tillhandahåller vi också spetskompetens inom logistik- och informationstjänster. Efter nästan 100 års verksamhet har vi blivit rätt rutinerade och i dag är vi störst på den svenska marknaden. För oss är samlastning med gods och paket en självklarhet och ryggraden i hela vår verksamhet. Vi kallar det kollektivtrafik för gods. Det är grunden för oss och gör att vi kan hitta den bästa lösningen med hållbarhet och ekonomi i fokus. Vi älskar Logistik!

Administration/Kundservice Student medarbetare

Borlänge
Sista ansökningsdag 2019-02-17

Nu söker vi dig som studerar och vill ha ett extra jobb där du kan utvecklas tillsammans med Schenker och oss på HR Dalarna. Du kommer arbeta flexibelt 2 dagar i veckan samt få fortsätta på heltid under sommaren. Till hösten finns det även möjlighet att hoppa på deltidsarbetet igen om du fortfarande studerar – helt enkelt en perfekt tjänst för dig som har möjlighet att kombinera studier med roligt och varierande arbete.
 
Du kommer att arbeta med kundservice i deras kundentré för gods samt administrativa arbetsuppgifter. Vi vill att du har en bra servicekänsla och tycker om att hjälpa människor, är social och vill alltid lösa situationen på bästa sätt. Telefon och dator är ett självklart arbetsverktyg för dig då du kommer ha kontakt med både kunder samt leverantörer på olika sätt. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter såsom registreringsuppgifter, fraktsedlar mm. Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Arbetstider: Deltid 2 dagar i veckan, flexibla dagar fram till sommaren. Heltid sommarperioden. Dagtid
 
Du kommer vara anställds hos oss på HR Dalarna. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker det är kul och trivsamt att jobba tillsammans med oss på dagarna.

Therese Lindström

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare HR Dalarna
Arbetsort Borlänge
Kontaktperson Therese Lindström, HR Dalarna, therese@hrdalarna.se, 070-998 90 80
Villkor
Yrkestitel Administration/Kundservice Student medarbetare
Anställningsform Behov / tim
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-17
Publiceringsdatum 2019-01-30

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!