De kommande åren kommer det att ske många roliga utvecklingsprojekt i Malung-Sälens kommun. Vi på Malungs Elnät är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i det utvecklingsarbetet. Det är många nya och spännande faktorer som påverkar oss varför vi under 2019 kommer lägga stor energi på utveckling av vår organisation samt rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Vi kan med stolthet erbjuda en oslagbar kombo och det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid tillsammans med duktiga kollegor samt ett otroligt rikt natur och friluftsliv i en fantastiskt fjällmiljö.

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med vår kommande internationella flygplats i Sälen.

Välkommen till oss och bli en del av vår framtid.

Distributionselektriker / elektriker Malungs Elnät med placering Transtrand

Malung
Sista ansökningsdag 2019-04-07

Din nya tjänst
Som distributionselektriker/ elektriker kommer du att arbeta med i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom nybyggnation, ombyggnation och underhåll av eldistributionsnät 0,4 – 50 kV, samt kundarbeten. Arbetsområdet är främst i Sälenfjällen med omnejd och alla spännande projekt vi är en del av där. Stationering och utgångspunkt är från vårt kontor i Transtrand. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil
Vi är väldigt intresserade av dina erfarenheter och personliga egenskaper. Dessa i kombination med ditt engagemang blir viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra. Vi värdesätter att våra medarbetare är ordningsamma, engagerade och har en vilja att ständigt lära och vidareutveckla sig själva.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot el och energi eller har motsvarande inriktning/utbildning. Rollen är en spännande mix av dels kunna ta egna initiativ men också ha lätt för att samarbeta med andra. Vi värdesätter att du är serviceinriktad, noggrann och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Körkort B är ett krav.
Meriterande är BE & förarbevis för skoter.

Vi erbjuder dig
En fantastisk möjlighet att få vara en del av Malungs Elnäts framtid men också en unik chans att få bidra och vara med på hela den utveckling som nu sker i vår unika fjällvärld i Sälen.

En varierande, spännande och rolig tjänst i ett välmående företag där våra kompetenser ständigt är efterfrågade och nya projekt avlöser varandra.

Möjlighet till personlig utveckling, utbildning och vara en del av spännande projekt.

Varmt välkommen att söka tjänsten som Distributionselektriker/elektriker hos oss på Malungs Elnät.

Övrigt

Fackliga företrädare når du via vår växel 0280 – 442 00

Vi rekryterar löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Som samarbetspartner har vi valt HR Dalarna för att vi på bästa sätt ska kunna utveckla vår organisation samt rekrytera så bra som möjligt.
Kontakt
Arbetsgivare HR Dalarna
Arbetsort Malung
Kontaktperson Per Männikkö, HR Dalarna, per@hrdalarna.se, 070-592 90 80
Johan Bergvik, HR Dalarna, johan@hrdalarna.se, 070-652 90 80
Villkor
Yrkestitel Distributionselektriker/Elektriker
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 1 år eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-07
Publiceringsdatum 2019-01-29

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!