MQ Holding AB äger och driver modebutiker under de två affärsområdena MQ och JOY. MQ är idag Sveriges största varumärkeskedja. Genom en mix av egna och externa varumärken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. JOY vänder sig till kvinnan ”mitt i livet” som är modeintresserad och söker god kvalitet, passform och komfort. De två affärsområdena omfattar idag totalt 178 butiker samt e-handel. MQ Holding-aktien är noterad vid NASDAQ OMX Stockholm sedan den 18 juni 2010. För mer information se www.mq.se

MQ Mall Of Scandinavia söker Visual Merchandiser!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Är du en person som vågar och vill göra det lilla extra samt har en känsla för detaljer - Då är du personen vi söker!
Nu söker vi en Visual Merchandiser till vår butik MQ Mall of Scandinavia

Gillar du mode och trender? Är du nyfiken på människor och inspireras av nya utmaningar? Då trivs du hos oss på MQ.

MQ Mall of Scandinavia är flagshipbutik och därför är MQs ansikte uttåt viktigt för vår butik. Som Visual Merchandiser på MQ arbetar du med skyltfönster, varuvisning och kampanjer som är framtagna av konceptavdelningen på huvudkontoret. Tillsammans med butikschefen planerar du arbetet samt stämmer av leveranser av kampanjmaterial och skyltmaterial. Du arbetar även med omhängning av butik, styling av skyltdockor och med att ge butiken ett visuellt inspirerande intryck. Du säkerställer löpande att butikens layout i form av inredning, skyltning och belysning alltid utgår från MQs koncept.

Som Visual Merchandiser är du dessutom en del av säljteamet. Det innebär att du arbetar mot uppsatta försäljningsmål och gör allt för att ge våra kunder den bästa servicen.

Vi söker dig som är positiv, kommunikativ och har lätt för att inspirera andra, både kollegor och kunder. Det är viktigt att du är välstrukturerad i ditt arbete och har god organisationsförmåga. Vi ställer som krav att du har erfarenhet inom visual merchandising och meriterande relevant utbildning. Vidare vill vi att du brinner för den visuella försäljningen och har ett genuint intresse för trender och mode. Vi ser gärna att du arbetet i liknande roll tidigare.

Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat på 30 tim/vecka som löper fram till och med 2019-08-30 med stora chanser till förlängning. Tillträde omgående! 

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar MQ med Retail Staffing och ansvarig reryterare är Daniel Gustafsson.
Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen till MQ!
Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailstaffing.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Visual Merchandiser
Anställningsform Vikariat
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-28

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!