TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Händiga servicetekniker med montagevana sökes!

Stockholm
Final application date 2019-04-28

TopWork söker för kunds räkning efter Pumptekniker/servictekniker.  
 
Kundföretaget:
Företaget är beläget i Jordbro, strax söder om Stockholm och är specialicerade på att leverera och montera kompletta anläggningar inom vatten, avlopp och industri. Företaget erbjuder även service, rör- och maskininstallation åt industrier och reningsverk i Stockhom, Uppsala och Mälardalen.  
Personligt engagemang, tillgänglighet och långsiktiga relationer är deras yttersta ambition!


Beskrivning av tjänsten:
Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med ytterligare duktiga och engagerade medarbetare. Just nu söker vi pumptekniker/servicetekniker, gärna med erfarenhet av montagearbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta med olika typer av montagearbete, installationer och service.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan kl 07.00-16.00


Profil:
Som person är du engagerad i ditt arbete samt driven och lösningsorienterad. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du även kan arbeta självständigt och vara kreativ. Vidare ser vi att du är öppen, serviceminded med ett stort kundfokus. 

Vi ser att du är en praktisk person med erfarenhet av industrin. Det är meriterande om du uppfyller något av nedan kompetenser: 

- Rörmontage
- Svetslicens
- Elektroniklära 
- Bakgrund inom teknik
- Arbetat Inom reningsverk och pumpteknik 
- Svetsning, TIG, gärna rör
- Behärskar svenska i tal och skrift 
- B-körkort


Tjänsten är tillgänglig omgående så desto tidigare du är tillgänglig desto bättre. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Sofia Rosqvist 072-989 35 04 eller sofia.rosqvist@topwork.se
Contact details
Employer TopWork AB
Workplace Stockholm
Terms
Job Title Servicetekniker
Type of employment Permanent employment
Working hours Full-time
Wage conditions Fixed
Drivers licence Car
Application
Final application date 2019-04-28
Date of publication 2019-04-18

Know someone who is suitable for this job? Tell them!