Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Automationstekniker

Luleå
Sista ansökningsdag 2019-02-20

Vill du ta sikte på ett underhållsarbete i världsklass? Med en tydlig underhållsstrategi, där driftsäkerhet och planerat underhåll är en nyckel, har sektionen el/automation vid Karlsborg bruk framgångsrikt ändrat hur de jobbar med underhåll. Den nya organisationen stärks nu med ytterligare en tekniker.

Arbetsuppgifter: Som automationstekniker är ditt huvuduppdrag att upprätthålla teknikansvar och spetskunskap, samt följa teknikutvecklingen, inom ditt ansvarsområde. Du kommer att arbeta nära dina kollegor, andra yrkesgrupper på bruket samt externa leverantörer. Se framemot en lärorik roll med varierade arbetsuppgifter. Placeringsort är Kalix. Värt att notera är att många av de BillerudKorsnäs-medarbetare som bor i Luleå kommun samåker till jobbet. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasieexamen, erfarenhet från industrin och ett stort intresse för teknik. Eftergymnasial utbildning är meriterande, men inget krav.

Sista ansökningsdag: Onsdag 20 februari 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Ponto. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten.
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Luleå
Kontaktperson Ulrika Andersson, Rekryteringskonsult, ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65
Villkor
Yrkestitel Automationstekniker
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Publiceringsdatum 2019-01-24

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!