JOY Shop AB startades 1971 och varumärket är idag representerat i 54 egna butiker i Sverige. JOY omsätter ca 325 milj. På huvudkontoret i Göteborg arbetar vårt design/inköpsteam med att skapa våra unika kollektioner. Vår målsättning är att erbjuda kvinnor mitt i livet en lustfylld upplevelse och personligt matchat mode med bra passform i en boutique i kedjeformat

JOY söker butikschef till Borås!

Borås
Sista ansökningsdag 2019-03-14

Till JOY i Borås söker vi nu en driven butikschef. 

JOY vänder sig till kvinnan ”mitt i livet” som är modeintresserade och vill ha bra passform, kvalitet och komfort. Vi erbjuder våra kunder ett välmatchat sortiment med en inspirerande variation av kvalitéer, färger och mönster som ger möjlighet till ett personligt och unikt mode. Våra butiksanställda har stort kunnande kring mode, personlig stil och färg & form. Det unika med våra plagg är att de oftast är framtagna i små serier. På så vis kan du finna produkter hos oss som du inte hittar någon annanstans. Vi sätter hantverket högt och har ett stort engagemang i de små detaljerna. Resultatet blir kollektioner där du kan matcha en personlig, väl fungerande garderob för alla tillfällen – arbete, vardag och fest.

Kom och jobba med oss!

Som butikschef på JOY vill du erbjuda kunden den bästa köpupplevelsen. Du är stolt över att göra kunden nöjd och glad, då du tar ansvar för kundmötet och alltid bemöter kunderna med gott humör och positiv energi.

Du motiveras av att vara aktiv i ditt säljarbete och ge våra kunder en hög service. Du prioriterar kunden, erbjuder köpförslag och information som passform och skötselråd. För att kunna erbjuda kunden en butik som är välmatchad och tilltalande efter JOYs koncept ansvarar du för exponering och att hålla butiken väl påfylld och säljande.

Hos JOY innebär arbetet som butikschef att driva försäljningen, leda, utveckla och inspirera säljarna och ansvara för den dagliga driften av butiken med personalplanering och arbete med försäljningsmål.

Är du den vi söker?
Du trivs med ditt arbete och tar fram dina bästa sidor när du:

• får inspirera, leda och utveckla dina medarbetare.
• jobbar i en miljö där ditt brinnande intresse för försäljning och mode tas tillvara.
• ger kunderna en hög och god service.
• får visa ditt intresse och engagemang i andra människor.
• tar ansvar, planerar och är strukturerad.
• tar eget initiativ och visar din framåtanda.

Du har dokumenterad erfarenhet som butikschef inom i detaljhandel, meriterande inom mode. 

Tjänsten är på deltid, 35 tim/v med tillträde i april eller enligt överenskommelse. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Joy med Retail Recruitment. Du ansöker via denna länk och frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Maria Johansson. 

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till JOY!

Maria Johansson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Borås
Kontaktperson Maria Johansson, Recruiter, maria.johansson@retailrecruitment.se, 0706067646
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-14
Publiceringsdatum 2019-01-24

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!