Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Allmänspecialist till Familjeläkarna i Olofström/ Läkehjälpen

Kristianstad
Sista ansökningsdag 2019-02-17

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Vill du vara med och arbete tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Familjeläkarna i Olofström/ Läkehjälpen? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen.

Din profil:
Du är specialist i allmänmedicin. Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig:
Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Sari Nilsson på tel: 072-372 56 81 alternativt HR ansvarig Emelie Hägerström tel: 0709-705185.

Om vårdcentralen:
Mottagningen i Olofström är Familjeläkarna i Olofström/ Läkehjälpen. Personalgruppen består av 30 personer och totalt är det ca 8000 listade patienter på vårdcentralerna. Verksamheten är fullt utrustad och personalgruppen består bland annat av allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, KBT-terapeut samt sekreterare.

Familjeläkarna och Läkehjälpen har ett väldigt gott rykte i Blekinge där bland annat Familjeläkarna i Olofström blev utsedd till bästa vårdcentral i Blekinge i Nationella Patientenkäten (NPE) 2016 och Läkehjälpen blev utsedd till 4e bästa!Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Kristianstad
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Allmänspecialist
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-17
Publiceringsdatum 2019-01-22

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!