At Trustly, we’re passionate about simplifying the way people pay and get paid online. We are a licensed payment institution and our B2B products available in 29 European countries attract global merchants in segments such as e¬-commerce, travel, financial services and gaming. In 2017, we processed 44% of our total payment volume since our founding in 2008, which is a testament to our fast growth, and today we process about 6 million monthly transactions. In June 2018, private equity firm Nordic Capital acquired a majority stake in Trustly with ambitions to support us in becoming the leading global online banking payments provider. Read more at: https://trustly.com/en/careers/life-at-trustly/

Payroll Assistant till Trustly!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-19

Har du ett brinnande intresse för att utvecklas inom lönearbete? Känner du igen dig i beskrivningen noggrann, engagerad och en lagspelare med känsla för detaljer? Då kan rollen som Payroll Assistant hos Trustly vara nästa utmaning för dig!


OM TJÄNSTEN

Som Payroll Assistant hos Trustly är du en del av det snabbväxande finansteamet som idag består av ett 20-tal heltidskollegor. Här arbetar du nära Payroll Manager som varit med i organisationen under en längre tid och inledningsvis kommer att vara ett nära stöd för att du på ett bra sätt ska komma in i rollen. Här kommer du att få arbeta brett med lön och stötta i allt ifrån att besvara personalens frågor om lön till att registrera information och bistå med information till redovisningsteamet. Parallellt kommer din närmaste kollega att arbeta med utveckling av processer och vi ser det som en naturlig del att du utvärderar och föreslår förbättringar även inom ditt ansvarsområde.

I rollen kommer du framförallt att:

· Finnas behjälplig vid lönekörningen
· Ansvara för löneunderlag genom att samla in, beräkna och registera information
· Löpande uppdatera och se över lönedelar (pension, försäkring)
· Hålla personalinformation uppdaterad (avdelningstillhörighet, titel)
· Samarbeta nära med HR för att säkerställa att relevanta månadsändringar registreras i tid
· Arbeta nära redovisningsgruppen med data
· Utveckla kunskap om Trustlys löneprogramvara Kontek

Detta är en direktrekrytering till Trustly där processen i sin helhet hanteras av Novare Professionals. Det är därför Trustlys önskemål att alla ansökningar, frågor och funderingar skickas direkt till Novare Professionals.


VEM BLIR TRUSTLYS NÄSTA PAYROLL ASSISTANT?

I den här rollen söker vi dig som har ett intresse för lönearbete och gärna en utbildning inom lön. Har du dessutom erfarenhet från att tidigare bearbeta lön löpande så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen. Har du dessutom ett intresse för att på sikt arbeta med internationell lön och växa i ett snabbväxande och framgångsrikt bolag så kommer du att trivas väl i rollen. Med ett engagemang och en förmåga till att snabbt ta till dig information så kommer du snabbt att kunna ta dig an egna ansvarsområden och arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen krävs:

· Genomförd utbildning inom lön (Yrkeshögskola, separata kurs eller likvärdigt)
· Obehindrade kunskaper i Svenska och Engelska, både tal och skrift
· Goda kunskaper i Excel


ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Anställning: Tillsvidare, inleds med 6 månaders provanställning.
Placering: Stockholm, Odenplan.
Arbetsgivare: Trustly Group.


Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill utvecklas inom lön och snabbt få egna ansvarsområden. Låter det intressant? Ansök då redan idag – allt vi behöver är att du bifogar ditt CV via annonsen. Notera att urval sker löpande.


Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Payroll Assistant
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-19
Publiceringsdatum 2019-01-22

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!