Willys är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Willys koncept bygger också på ett brett sortiment, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Willys har cirka 200 butiker över hela landet, varav ett fyrtiotal utgörs av våra närbutiker, Willys Hemma. Willys omsätter ca 25,4 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer om oss på www.willys.se.

Säsongspersonal till Willys butiker i Norrköping med omnejd!

Norrköping
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker våra butiker i region Norrköping med omnejd säsongs/sommarpersonal. För rätt person finns även goda möjligheter för vidare anställning inom vår organisation. Vi söker dig som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa kundbemötande.

Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Som Butiksmedarbetare får du ett stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik.

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, tycka om att arbeta i ett högt tempo och vara kvalitetsmedveten. Tillsammans med dina kollegor sköter du den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Södra Mälardalen Östergötland
Arbetsort Norrköping
Kontaktperson Peter Billeqvist, Arbetsförmedlare, peter.billeqvist@arbetsformedlingen.se, 010-4864149
Villkor
Yrkestitel Butiksbiträde
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-22

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!