Glitter är marknadsledande inom modesmycken och accessoarer i Norden. Totalt finns 190 butiker och ca 1 000 anställda i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Glitters butiker erbjuder kvinnor i alla åldrar ett brett sortiment av prisvärda smycken, hår- och övriga accessoarer i kombination med personlig service. Vi är specialister på styling och har förslag på hur man med små medel kan förstärka den personliga stilen.
Glitter är ett dotterbolag till handelshuset Bergendahl & Son, som ägs av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Handelshuset Bergendahls består av Bergendahls Food (City Gross, EKO), Granit och Glitter.

Glitter söker en Supply Chain Coordinator till Stockholm

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Vi rekryterar nu en Supply Chain Coordinator till Glitter i Stockholm!

Glitter letar efter dig som längtar efter nya spännande utmaningar och som har sedan tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som Supply Chain Coordinator på Glitter är du ansvarig för att säkerställa Glitters varuflöde. På ett effektivt sätt samordnar och ombesörjer du koordinering av Glitters frakter från leverantör till lager och hanterar automatpåfyllnadsflödet av varor fr lager ut till butikerna. Du besvarar leveransförfrågningar om transportsätt och leveranstider och andra problem som kan uppstå. 

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Samordna frakter/ transporter.
  • Leveransplanering med inköpsavdelningen.
  • Upprätthålla varupåfyllnad och administration och löpnade butiksgrupperingar.
  • Upprätta leverantörsprognoser.
Din bakgrund

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller motsvarande 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Supply Chain eller inköp. Som person är du målinriktad, självgående och har en hög integritet och är bra på att skapa förtroende. Vidare är du ordningsam, noggrann och stark i din administrativa förmåga. I ditt arbete är du analytisk och vill tillhöra en organisation som förespråkar eget ansvar, eget initiativ med teamet i fokus.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett spännande bolag med många kontaktytor internt. Vi är ett värderingsstyrt företag med en öppen kultur där vi hjälper varandra att utvecklas. 

Ansökan

Intervjuer sker löpande, vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligast. I denna rekrytering samarbetar Glitter med Retail Recruitment. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare  Maria Johansson, 0706- 06 76 46.

Maria Johansson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Maria Johansson, Recruiter, maria.johansson@retailrecruitment.se, 0706067646
Villkor
Yrkestitel Glitter söker affärsdriven HR Business Partner
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-18

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!