ICA Stiftelsen arbetar för allas rätt till ett hälsosamt liv, allas lika värde och allas rätt till lika möjligheter. Stiftelsen samarbetar med och stödjer organisationer som arbetar för att förbättra människors hälsa och välbefinnande. Vi stödjer också de som på olika sätt bidrar till ökad mångfald och integration i samhället och som aktivt arbetar med att motverka utanförskap. Sedan ICA bildades, 1917, har samhällsengagemang varit en central del av verksamheten. För att förstärka och vidareutveckla engagemanget ytterligare bildade ICA-handlarnas Förbund, ICA Stiftelsen. Stiftelsen står vid sidan av ICAs kommersiella verksamhet. För mer information se http://icastiftelsen.se/

Samhällsengagerad Koordinator till ICA Stiftelsen

Solna
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Brinner du för att göra skillnad i samhället och skapa möjligheter att stötta samhällsviktiga projekt? Tror du tror på allas rätt till ett hälsosamt liv, allas lika värde och allas rätt till lika möjligheter? Då kan rollen som Koordinator på ICA stiftelsen vara ett jobb för dig.

Ditt nya jobb


Genom att skapa möjlighet för organisationer att adressera aktuella samhällsutmaningar är du med och skapar förutsättningar för att förändra i grunden. Du har tät kontakt med våra samarbetspartners som på olika sätt bidrar till ökad mångfald och integration i samhället. I rollen som Koordinator har du varierade arbetsuppgifter inom kommunikation, verksamhetsutveckling, ekonomi och administration. Du kommer att arbeta självständigt med stiftelsens operativa verksamhet och rapportera till stiftelsens Generalsekreterare.


Dina arbetsuppgifter

- Ansvara för framtagandet av verksamhetsplan, kommunikationsplan och budget 
- Driva stiftelsens operativa arbete i samråd med generalsekreteraren.
- Sköta kommunikationen kring stiftelsens arbete.
- Ta hand om administration gällande ansökningar, formalia, projektstöd etc.
- Ha kontakt med partner och projekorganisationer, samt arbeta med effektmätning och uppföljning.
- Framtagande av dokumentation såsom presentationer, mötesnoteringar etc.
- Utveckla ICA Stiftelsens hemsida, framtagande av interninformation etc.


Din personliga profil

Vi söker dig som har god erfarenhet av rollen som Koordinator. Vi ser erfarenhet av arbete inom den ideella sektorn och goda kunskaper inom ekonomi som meriterande. Som person har du ett genuint intresse för socialt ansvarstagande, hälsa, integrations- och mångfaldsfrågor. Du är strukturerad, noggrann och flexibel. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och har en mycket god samarbets- och kommunikativ förmåga.

 
Din ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt med CV och personligt brev! Vi kommer att intervjua löpande. Sista ansökningsdag är 2019-02-28.

Tjänsten är ett vikariat fram till mars 2020.


Dina eventuella funderingar

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hannah Rosenqvist, ICA Stiftelsen, via telefon +46 72 220 20 44 eller e-post hannah.rosenqvist@ica.se. Har du frågor kring ansökan vänligen kontakta Karin Axelsson, HR strateg ICA-handlarnas Förbund, via telefon +46 72 453 99 32 eller e-post karin.axelsson@ica.se.
Kontakt
Arbetsgivare ICA stiftelsen
Arbetsort Solna
Kontaktperson Pinar Basaran, Generalsekreterare, pinar.basaran@icastiftelsen.se, 070 614 99 10
Villkor
Yrkestitel Koordinator
Anställningsform Visstid
Varaktighet 1 år eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!