Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av fem varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), NOBE aloe vera, Barebells och Snackbros; alla representerade på flera europeiska marknader.

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag och som är vår främsta konkurrensfördel. Vi växer och behöver bli fler! Besök gärna oss på våra hemsidor: www.vitaminwell.se, www.nobealoevera.se, www.nocco.se, www.barebells.se och www.snackbros.se.

Ekonom inom Accounts Receivable & Payable till Vitamin Well

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-20

Vitamin Well är marknadsledande inom funktionella drycker i Norden med en växande närvaro på internationella marknader. Bolagets starka tillväxt har ökat efterfrågan på rapportering och uppföljning och Vitamin Well söker därför en ekonom inom Accounts Receivable & Payable som vill vara med och utveckla redovisningsfunktionen. 

Som ekonom inom Accounts Receivable & Payable arbetar du med kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring men kommer också att delta i olika utvecklingsprojekt samt verka för effektiva processer i affärssystemet. Du ingår i ett redovisningsteam som ansvarar för löpande redovisning, bokslut och revision samt analys och rapportering.  

Rollen rapporterar till Head of Group Accounting & Nordics.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·       Leverantörsreskontra, ankomstregistrering, kontering, attest- och betalningsprocess
·       Kundreskontra, påminnelse- och inkassoprocess
·       Proaktivt affärsstöd till verksamheten avseende process för kund- och leverantörsreskontra
·       Löpande bokföring samt avstämning och delaktighet i bokslut
·       Delta i projekt för att automatisera och effektivisera processer

Din profil:


·       Relevant ekonomisk utbildning
·       Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
·       Erfarenhet av kundreskontra
·       Erfarenhet leverantörsreskontra, hantering av inköpsorder är meriterande
·       Van Excel-användare och intresse för system och processer
·       Har du erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics AX365 eller liknande system så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen


Som person ser vi att du är strukturerad och noggrann. Du ser det som en självklarhet att du tar eget ansvar och skapar dig en förståelse för verksamheten. Du är prestigelös med positiv energi och uppskattar att arbeta operativt i en föränderlig miljö med kvalitet och leverans i fokus. Vidare uppskattar du att kommunicera med både interna och externa parter. 

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig? Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Novare. Det är därför Vitamin Wells önskemål att alla frågor och ansökningar skickas direkt till Novare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Liljegren på Anna.Liljegren@novare.se.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se, 0046764291803
Villkor
Yrkestitel Ekonom inom Reskontra
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Publiceringsdatum 2019-01-18

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!