Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Sjuksköterska till Sickla Hälsocenter

Nacka
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta på en växande vårdcentral med motiverad och ambitiös personal? Har du stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter:
På Sickla Hälsocenter kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, psykosocialt team och läkare. Tjänsten omfattar olika arbetsuppgifter, främst mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant arbetslivserfarenhet gärna från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Du gillar utmaningar, trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. 

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. 

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef för Sickla Hälsocenter, Linda Renman, 072-0503634, linda.renman@sicklahalsocenter.se
HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se 
 
Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Sickla Hälsocenter
Vår mottagning Sickla Hälsocenter ligger intill Sickla Köpkvarter. i Nacka.

Här arbetar ett sammansvetsat gäng som består av distriktsläkare och utbildningsläkare, sjuksköterskor och undersköterskor samt psykoterapeuter. Vi erbjuder medicinsk vård, hemsjukvård, BVC, vaccinationer, stödsamtal och provtagning. Vårt lab samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet.
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Nacka
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Sjuksköterska
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Publiceringsdatum 2019-01-18

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!