Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Geriatriker till To Care Solna

Solna
Sista ansökningsdag 2019-02-17

Är du legitimerad geriatriker med stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Vill du vara med om att utveckla en växande vårdcentral med motiverad och ambitiös personal? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare. Du ansvarar för vår välfungerande och växande seniormottagning och hemsjukvårdsverksamhet. Du kommer i team med våra erfarna distriktssköterskor och undersköterskor träffa patienter i deras hem och på mottagningen. Som specialistläkare har du det medicinska ansvaret och är med och arbetar fram rutiner.

I tjänsten ingår även visst handledarskap av leg. läkare.

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad geriatriker med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera, har en mycket god samarbetsförmåga, hugger i där det behövs och kan ändra fokus efter behov.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. To Care har kollektivavtal.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast.

Om To Care Solna:
Vår mottagning To Care Solna finns i fräscha lokaler i Solna Business Park där vi erbjuder husläkare, vaccinationer, psykologer mm. Vi delar lokalerna med Mama Mia Solna som erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Solna
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Geriatriker
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-17
Publiceringsdatum 2019-01-17

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!