Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!

IT- tekniker - Oskarshamn - Är du en specialist inom Office 365?

Oskarshamn
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Om Företaget
Företaget har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Företaget finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  

 Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker företaget dig som vill jobba som konsult med fokus på Office 365. Företaget erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Företaget kallar sig stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

 

Arbetsuppgifter 

I rollen som konsult inom Office 365 kommer du vara specialist åt våra större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Du kommer jobba tillsammans med våra övriga specialister inom Office 365 med allt från säljstöd och rådgivning kring de olika applikationerna i Office 365, till design och implementering av dessa i våra kunders verksamheter. Det kan vara mailmigreringar, implementering av samverkanslösningar med Skype for Business eller förberedande arbete i våra kunders miljöer för att kunna utföra önskade implementeringar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

- Vara specialist inom Office 365  

- Vara med i hela processen från säljstöd och rådgivning till design och implementering.  

  
Erfarenhet och personliga egenskaper 

Hos företaget är det alltid nära till beslut. Företaget har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Företagets kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort dom till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Företaget har alltid stora saker på gång. Företaget gillar att utmana gängse regler och går ofta sin egen väg. Företaget gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Du har arbetat inom it och har erfarenhet att arbeta med migreringar till Office 365. Med din erfarenhet anses du vara en specialist inom Office 365 och du har eventuellt certifieringar inom Office 365, Exchange eller Windows Server. I ditt arbetssätt är noggrann samt mån om att uppnå en god kvalité och uppsatta mål. Du eftersträvar att alltid utvecklas och söker aktivt utmaningar. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Krav 

- Relevant arbetslivserfarenhet inom it.  

- Erfarenhet av migreringar till Office 365.  

- Goda kunskaper om it i allmänhet och Office 365 i synnerhet.  

- Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer. - Svenska i tal och skrift 

Meriterande

- Kunskap inom Skype, Exchange, Powershell, AD/EM+S och identitetshantering.  


Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Consultify
Arbetsort Oskarshamn
Kontaktperson David Kallmeby, 0709188170
Villkor
Yrkestitel IT-tekniker
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-17

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!