Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Skövde och Jönköping.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!

IT - säkerhetskonsult - Kalmar - Säker på IT-säkerhet?

Kalmar
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Om företaget
Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Ett land som tidigare generationer har byggt med hårt arbete och starka visioner. Företaget finns över hela Sverige och har kompetenta medarbetare inom alla områden.
Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är företaget med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.  Företaget söker dig som vill jobba som it-säkerhetskonsult. Företaget erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Arbetsuppgifter
I rollen som it-säkerhetskonsult kommer du att delta i diskussioner hos företagets kunder kring hur deras it-lösningar och arbetssätt på bästa sätt kan säkras och effektiviseras. Därmed kommer du att hjälpa kunder med olika säkerhetslösningar och tjänster för att tillse att de skyddar sin information och system på en lämplig nivå. Det kan inledas med en förstudie och presenteras i form av ett lösningsförslag med tillhörande handlingsplan.  

Du blir en del av företagets it-säkerhetsteam i sydost som arbetar med företagets säkerhetserbjudande. Exempel på uppdrag kan vara att utvärdera befintliga säkerhetslösningar och föreslå förbättringar samt förbereda kunder inför en övergång till molntjänster. Du kommer även att delta i kundansvarigas kundteamsarbete med fokus att utveckla lösningsområdet hos kunden samt agerar säljstöd vid stora lösningsaffärer. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

- Hjälpa kunder med olika säkerhetslösningar
- Skapa förstudier, lösningsförslag och handlingsplan
- Utveckla lösningsområdet och stötta vid stora lösningsaffärer
Erfarenhet och personliga egenskaper
Du vill utveckla innovativa it-säkerhetslösningar och bidra till att göra Sverige säkert. Säkerhetsutmaningar är det du brinner för och det kliar i fingrarna för att lösa det som andra säger inte går. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Med god kommunikativförmåga kan du formulera problemställningar för olika målgrupper samt utbilda andra inom ditt kunskapsområde. Du skapar enkelt kontakter och underhåller relationer väl. I yrkesmässiga sammanhang upplevs du som socialt aktiv och utåtriktad. Företaget lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Krav
- Svenska och Engelska i tal o skrift
- Leda och delta i it-säkerhetsuppdrag
- Förmåga att sätta dig in i kundernas verksamheter och identifiera deras behov och krav
- God kunskap inom, ett eller flera områden, molnsäkerhet, nätverkssäkerhet och klient-/serversäkerhet
- Arbetat med it-säkerhet
- B-körkort


 


Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Consultify
Arbetsort Kalmar
Kontaktperson David Kallmeby, 0709188170
Villkor
Yrkestitel IT-säkerhetskonsult
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-17

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!