Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!

IT - konsult - Kalmar - Har du lagkänsla med fokus på Citrix?

Kalmar
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Om Företaget
Företaget har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Företaget finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Företaget erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Företaget kallar sig stolt för landslaget i it-infrastruktur. 

 

Arbetsuppgifter
Företaget söker nu fler lagkompisar inom Citrix som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. Som Citrixkonsult kommer du arbeta både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att spendera merparten av din tid ute hos kund inom offentlig och privat verksamhet. Hos företagets kunder kommer du att agera rådgivare. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation, vilket även inkluderar överlämning, support och förvaltning. Hos företaget erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

 - Arbeta både strategiska och praktiskt inom Citrix. 

Agera rådgivare åt kunderna. 

-
 Arbeta med hela leveranskedjan.  

 

Erfarenhet och personliga egenskaper
Hos Företaget är det alltid nära till beslut. Företaget har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och deras medarbetares personliga utveckling och hälsa. Företagets kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort företaget till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   

Företaget har alltid stora saker på gång. Företaget gillar att utmana gängse regler och går ofta deras egna väg. Företaget gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Företaget ser att du trivs med att träffa kunder och har en förmåga att etablera goda relationer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare. I ditt arbetssätt är du noggrann och du eftersträvar att nå uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

 
- Erfarenhet av arbete inom it-infrastruktur med specialisering mot Citrix.  

- God erfarenhet kring Citrix såsom Netscaler, XenApp, XenDesktop, XenMobile och XenServer. 

- Erfarenhet kring central managering av tunna klienter och Mobile Device Management. 

 Krav
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort


Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Consultify
Arbetsort Kalmar
Kontaktperson David Kallmeby, 0709188170
Villkor
Yrkestitel IT- konsult
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2019-01-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!